Vánoční rádce: 13 tipů na dárky podle koníčků | Blog Mall.cz

Vánoční rádce: 13 tipů na dárky podle koníčků, se kterými obdarujete celou rodinu

Vymyslet ten správný dárek pod stromeček není vždycky jednoduché. Klíč k úspěchu je přitom jednoduchý – zamyslete se, co váš blízký rád dělá a vyberte mu překvapení podle jeho zájmů. S našimi nápady to zvládnete jedna dvě.

1. Doplňte výbavu pro kutily

Každý správný kutil vám potvrdí, že dobrého nářadí není nikdy dost. Zjistěte nenápadně, co mu v dílně ještě chybí:

2. Nastartujte Vánoce sportovním nadšencům

Pokud vám blízcí na každé návštěvě líčí zážitky z cyklistického výletu nebo výšlapu do hor, výběr je jasný – sáhněte po sportovním dárku. Zvolte buď:

Pro sportovce je výběr dárků téměř nekonečný. Pokud už základní výbavu mají, dokupte jim třeba funkční spodní prádlo, novou láhev na kolo nebo věšák na medaile. • 

3. Co se hodí do domácnosti

Máte ve svém okolí pár, který se zrovna sestěhoval? Pravděpodobně jim ještě pár kousků do domácnosti chybí. Zapomeňte na broušené skleničky – ty dostávají od každého. Jděte na to hezky prakticky a pořiďte jim třeba:

4. Pro milovníky elektroniky

Hltá technologické novinky a každou elektronickou vymoženost musí mít. Pokud vám to sedí na některého člena vaší rodiny, nejvíc ho pod stromečkem potěšíte právě elektronikou. Sáhněte třeba po přenosném reproduktoru nebo nové televizi.

5. To pravé pro chovatele

Když vás nenapadá žádný dárek pro lidi, zkuste to přes jejich čtyřnohé mazlíčky. Jakékoli překvapení pro ně je zároveň skvělým dárkem i pro jejich páníčka. Chovatele zvířat potěšíte třeba:

6. Potěšte muže

Nový svetr a voňavý stromeček do auta je klasika. Což takhle letošní Vánoce trochu ozvláštnit a pořídit tatínkovi nebo manželovi dárky, které nečekají? Například:

Stylové hodinky se hodí do společnosti i ke sportu. Má-li už váš tatínek nebo dědeček jedny doma, pořiďte mu k nim třeba nový pásek. • 

7. Studentům něco na práci

S blokem a tužkou už si dnes ve škole nevystačí. Chcete-li udělat opravdovou radost studentům, pořiďte jim nový notebook. O Vánocích je na to ideální příležitost.

>> NÁŠ TIP: DELL Inspiron 15 s Full HD displejem <<

8. Ženám dopřejte chvilky pohody

Jestliže je maminka nebo sestra celý rok v zápřahu, největší radost jim uděláte chvilkou pohody. Pořiďte jim proto dárky, se kterými si mohou užít čas samy pro sebe – koupelová sůl pro vodní relaxaci bude to pravé. A když ji ještě doplníte něčím navíc, sklidíte pod stromeček úspech. Pořiďte třeba:

9. První pomoc pro novopečené rodiče

Přírůstek do rodiny znamená spoustu radosti, ale také starostí. Ulehčete trochu novopečeným rodičům ve svém okolí a darujte jim pod stromeček krabičku rodičovské záchrany. Uvidíte, že jim přijde vhod. Nezapomeňte do ní dát třeba:

KPZ se nehodí jen malým táborníkům. Vytvořte originální verzi krabičky i pro novopečené rodiče. • 

10. Aby byli vaši blízcí vždycky nablízku

Co je potřeba nakoupit, jak dopadla písemka z matiky nebo jak se dnes máte – bez telefonu už bychom dnes nevěděli skoro nic. Jestli chcete být se svou rodinou pořád ve spojení, postarejte se, ať mají čím telefonovat. I mobil může být originální dárek, který vyberete každému přesně podle jeho gusta. Co třeba:

11. Nezapomínejte na děti

Výběr dárků pro malé nezbedníky bývá nejjednodušší – stačí společně napsat dopis Ježíškovi a děti vám samy svá tajná přání prozradí. A jestli i tak budete váhat, co jim pořídit, s těmi správnými hračkami nikdy neuděláte chybu:

Nezapomínejte ani na starší děti. Máte-li doma puberťáky, s klasickými hračkami byste neuspěli. Sáhněte třeba po Xboxu, se kterým si teenageři vyhrají do sytosti.

Bez hraček by to o Vánocích nešlo. Nezapomínejte se zábavou na malé děti, ale ani starší teenagery. • 

12. Módní dárky pro elegány

Zatímco v dětství jste pod stromečkem měkké dárky odsouvali na stranu, v dospělosti na ně nedáte dopustit. Ten správný měkouš je totiž mnohdy nejlepší. Tedy pokud vyberete správně:

13. Pomozte tvořivcům zachytit vzpomínky

Máte-li ve svém okolí nadšené umělce, kteří dokumentují každou chvíli, pořiďte jim speciální vybavení. S mobilem v ruce se nikdy nestanou mistry – fotografům pořiďte nový foťák, nadšeným kameramanům zase kameru.

>> NÁŠ TIP: TrueCam A7s Radar Edition <<

Kamera je vhodný dárek i pro řidiče – speciální kamera do auta natočí celou jízdu a v případě nehody máte důkaz, kdo ji zavinil.

>> NÁŠ TIP: Záznamová kamera do auta LAMAX C3 <<

Všechny dárky můžete nakoupit z pohodlí domova a pak si je vyzvednout v kamenných prodejnách nebo zdarma v některém z 250 MALL boxů, které fungují 24 hodin denně.

Podle čeho vybíráte vánoční dárky vy? Napište nám do komentářů, jestli se inspirujete koníčky obdarovaných, nebo vsázíte spíš na praktické a neutrální kousky.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na Youtube.