8 elektronických hraček, které si (nejen) děti zamilují | Blog Mall.cz

8 elektronických hraček, které si (nejen) děti zamilují

Regály jsou přeplněné hračkami a vy nevíte, které z nich udělají vašim ratolestem největší radost? Nesmutněte, přinášíme vám tipy na elektronické hračky, které teď frčí mezi předškoláky, školáky i teenagery.

1. Robotická koule Sphero

Roboti dnes mají spoustu podob a tvarů – jedním z nich je například koule. A neřekli byste, co všechno tahle koule dokáže. Děti ji mohou ovládat aplikací na tabletu či mobilu, nebo některé modely dokonce pomocí výrazů v obličeji.

S koulí si jen tak kutálejte po pokoji nebo pro ni vytvořte překážkovou dráhu a snažte se ji dostat na konec. Vytvořte dráhu z dopravních kuželů, mezi kterými koule kličkuje, nebo postavte kuželky, do kterých se budou děti trefovat. Koulí Sphero je několik druhů, tak vybírejte dle libosti.

<< Přikutálejte dětem pod stromeček robotickou kouli Sphero. >>

2. Robot Sphero R2-D2

Pokud je vaše ratolest fanouškem jediů, sithů a jiných hrdinů ze světa Hvězdných válek, pak mu jistě udělá radost jeho vlastní droid. Sphero R2-D2 je robotek od stejného výrobce jako předchozí koule. Umí však také další kousky, například nahrávat a promítat virtuální holografická videa.

R2-D2 je skvělým parťákem pro sledování filmů. Rozpozná, když na vaší televizi poběží Star Wars, a film bude nadšeně komentovat. Děti ho budou ovládat mobilem, tabletem nebo jiným chytrým zařízením. R2-D2 se chová přesně jako jeho protějšek ve filmu – stane se vašim dětem věrným společníkem.

<< Pořiďte dětem kamarádského droida R2-D2. >>

Droid se chová přesně jako ve filmu. Má v sobě nainstalovaný reproduktor, takže se mohou děti těšit na jeho charakteristické pípání a bzučení. • 

3. Dron DJI Phantom 3 Standard

Už jsme tu měli dva roboty, kteří se koulí po zemi, ale co takhle nějaký, který umí létat? Kvadrokoptéra DJI Phantom 3 vašim dětem ukáže, jaké to je vidět svět z ptačí perspektivy. Díky vestavěné kameře natočí nádherné letecké záběry třeba z přírody.

Drona ovládáte pomocí aplikace na smartphonu a v reálném čase vidíte na displeji to, co zrovna natáčí svou kamerou. Jak se zabavit s dronem si můžete přečíst v našem článku.

 << Vezměte děti na výlet do oblak s dronem DJI Phantom 3. >>

4. Virtuální realita Cobi REEL FEEL Motokros

Kromě oblak můžete vzít děti také na výlet na motorku. Ale nebojte, při téhle jízdě jim žádné nebezpečí nehrozí. Jezdit budou totiž ve virtuální realitě. Stačí, když si děti stáhnou aplikaci na smartphone, nasadí speciální brýle a hned uvidí svět očima motorkáře. Zatáčet pak budou pomocí bezdrátových řídítek.

<< Vezměte děti do virtuální reality s Cobi REEL FEEL Motokros. >>

5. Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 25

Pokud chcete zabavit o něco odrostlejší školáky, sáhněte po kompaktním fotoaparátu Instax. Tento malý foťáček si s sebou vezmou kamkoliv. Navíc hned po pořízení fotografii sám vyvolá. Malými snímky o velikosti kreditní karty si pak děti vyzdobí pokoj. Budou tak mít všechny své šťastné vzpomínky vždy před očima.

<< Udělejte dětem radost fotoaparátem Fujifilm Instax Mini 25. >>

S Instax se dají pořídit také stylová selfíčka. • 

6. Chytré hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch DX7

Chytré hodinky využijí nejen dospělí, ale i děti. V těchto chytrých hodinkách si třeba mohou přehrávat a upravovat fotky a videa nebo hrát hry – předinstalovaných jich je 8 a další si mohou stáhnout. Kromě toho mají také funkce, které přijdou vhod ve školní lavici, jako je kalkulačka nebo hlasový záznamník.

 << Pořiďte dětem chytré hodinky Vtech Kidizoom. >> 

7. Robotická stavebnice UBTECH Jimu AstroBot

Co takhle robot na ovládání, kterého si vaše děti samy složí? AstroBot je interaktivní stavebnice, ze které si děti složí tři různé roboty. S každým si pak budou hrát jiným způsobem:

  • Astron umí zpívat, tancovat nebo podávat ruku,
  • Rover jezdí po pokoji a vyhýbá se překážkám
  • a AstroBot zvedá předměty.

Robota budou děti ovládat přes chytrý telefon a kdykoliv ho mohou rozložit a složit jiného.

 << Kterého robota si vaše děti z UBTECH Jimu AstroBot složí? >>

8. Vysílačky Dickie Walkie Talkie Voice Changer

Hrají si vaše děti rády na špiony? Pak jim pořiďte vychytané vysílačky, které posunou jejich špionské dovednosti na novou úroveň. S vysílačkami Dickie mohou komunikovat až do 150 metrů a mají k dispozici tři funkce změny hlasu – hádejte, kdo je zrovna na druhém konci.

<< Pořiďte svým malým špionům nezbytnou výbavu. >>

Kterou elektronickou hračku pořídíte dětem pod stromeček? Napište nám do komentářů.