5+1 tipů na měkké dárky pro celou rodinu | Blog Mall.cz

5+1 tipů na měkké dárky pro celou rodinu

Najít pod stromečkem „měkouše“ bývalo asi stejně populární, jako šůrovat byt v rytmu velkého vánočního úklidu. Co ale platilo v době nudných ponožek a bačkor, už dnes dávno neplatí. Když vyberete měkký dárek dobře, sklidíte na Štědrý večer zaručený úspěch. Poradíme, jak na to.

Také jste jako malí nejprve prohmatali všechny balíčky od Ježíška, z povinnosti rozbalili ty měkké a pak se s vervou pustili do těch, které slibovaly super hračky? U dětí se „měkouši“ nikdy nesetkávali s velkým úspěchem. Čím starší ale člověk je, tím víc ho měkké dárky potěší.

Když vybíráte „měkouše“:

  • zamyslete se, po čem obdarovaný skutečné touží – nechcete mu nadělit další deku, kterou nepotřebuje,
  • zjistěte správnou velikost – vylákejte příjemce dárku na nákupy nebo nenápadně nahlédněte do jeho skříně,
  • upřednostněte kvalitu nad kvantitou – ať už jde o svetr nebo ponožky, raději kupte dárků méně a zaměřte se na kvalitní a nekousavý materiál, aby dárek vydržel víc než jednu sezónu.

I přes všechnu snahu se s velikostí, barvou nebo stylem měkkých dárků nemusíte trefit. Než nakoupíte, ujistěte se, že zboží můžete po Vánocích bez rizika vyměnit nebo vrátit.

Tip 1: Nadělte útulno

Představte si, že přijdete domů po náročném dni a svalíte se do postele nebo trávíte čas s rodinou koukáním na oblíbenou pohádku. Co takovou chvíli dotáhne k dokonalosti? Měkoučká deka.

Ocení ji nejen maminky, když mají konečně chvíli pro sebe, ale také děti, co rády zůstávají dlouho vzhůru u napínavé pohádky nebo babičky, které po večerech čtou detektivky.

>> Vyberte deku, která zahřeje (nejen) u srdce <<

Spolu s teplou dekou darujete i pocit útulna. Přidáte-li knížku, oblíbený čaj a ručně vyrobenou poukázku na ničím nerušené odpoledne, máte o dokonalý dárek vystaráno. • 

Tip 2: Darujte pohodlí

Každý občas rád trpí pro krásu, ale na konci dne stejně není nic lepšího, než domácí pohodlíčko. V podobě komfortních trenýrek ho darujte manželům, dětem, bratrům, tatínkům… A ženám v rodině, které ocení pohodlí, pořiďte dámské trenýrky.

>> Pohodlné dárky k vyzvednutí na 250+ místech v Česku <<

Tip 3: Dopřejte pocit rozmazlování

I skromným dárkem nadělíte to, co jinak stojí fůru peněz. Pocit hýčkání navodí dotek županu po koupeli, zabalení do hebkého ručníku nebo třeba úleva od bolesti zad díky anatomicky tvarovanému polštáři.

Ty, kterým chybí pocit přepychu, potěší i masážní podložky. Zbaví je totiž bolesti svalů, a to je luxus k nezaplacení.

>> Župany pro celou rodinu <<

Tip 4: Zahřejte dotekem tepla

Někdy to nejlepší, co můžete svým blízkým nadělit, je objetí a pohlazení. Když ale nejste zrovna v dosahu, zajistěte, ať je pocit tepla a bezpečí provází, kamkoliv se vydají.

Malé teplomilce pod stromečkem překvapíte:

Velké zimovřivce potěší:

Ačkoliv děti mají obvykle raději hračky, i oblečení je pod stromečkem může nadchnout. Zvlášť pokud vyberete hravé motivy nebo ty z pohádek. • 

Tip 5: Překvapte vtipem

Když se obdarovaný u stromečku od srdce zasměje, úsměv pak bude mít na tváři vždy, když si dárek znovu obleče. Letos vsaďte na trička s vtipným potiskem, barevné ponožky nebo stylovou mikinu à la vánoční sob.

>> Obdarujte rodinu veselými ponožkami <<

Tip navíc: Rozdejte radost i chlupáčům

Čtyřnozí členové rodiny sice neřeknou „Ježíšku, děkuji“, ale radost v jejich očích poznáte neomylně. Nezapomeňte jednoho „měkouše“ přibalit pod stromeček i mazlíčkům.

Pro pejsky vybírejte:

A nezapomeňte ani na kočičky, které budou vděčné za nové:

Nezapomeňte ani na domácí mazlíčky a potěšte je novým pelíškem nebo hračkou. • 

Ať už pod stromečkem nadělíte „měkouše“ nebo „tvrďáky“, využijte k doručení více než 250 nonstop odběrových míst po celém Česku, díky kterým můžete mít dárky doma ještě v den objednání.

Dostáváte rádi měkké dárky? Napište nám do komentářů.