Nejlepší dětské hračky: ověřené kousky pro každý věk | Blog Mall.cz

Nejlepší dětské hračky: ověřené kousky pro každý věk

Děti jsou vlastně nenáročné. Ať už je chcete odměnit za jedničku, za další prozlobený rok života nebo jen za to, že jsou, stačí jim darovat nějakou hračku. Jenže kdo se má v té nabídce vyznat, že? Mrkněte na nejprodávanější hračky a získáte tipy na dárky pro děti v každém věku.

Když vybíráte hračku, která se juniorovi bude líbit, je dobré spolehnout se v obchodech na kategorii nejprodávanější. Pro vaši inspiraci jsme dali dohromady seznam toho, co patří mezi nejúspěšnější hračky v našem e-shopu. Pro děti pěkně podle věku.

>> Prohlédněte si všechny hračky na MALL.CZ. <<

Do 1 roku: usínáček vydra

Usínáčky jsou hračky pro děti, které jim můžete dát klidně hned po narození. Jsou měkké a pomáhají jim usnout. Tahle vydra navíc hraje melodie a pohybuje bříškem, jako kdyby pospávala a rytmicky při tom dýchala. A její roztomilý design dělá radost i rodičům.

>> Usínáček vydra pořídíte na MALL.CZ. <<

1–2 roky: odrážedlo Funny Wheels Rider SuperSport 2v1

Jakmile se postaví na nohy, už by chtěli jezdit. Odrážedlo pomůže dítěti zlepšit motoriku, koordinaci, rovnováhu a ještě zažije kopec srandy. Tenhle model v sobě obsahuje tříkolku i dvoukolku, takže snadno upravíte počet koleček, až se mrňous zlepší. A navíc jde o českou hračku.

>> Odrážedlo Funny Wheels seženete na MALL.CZ. <<

2–3 roky: velký box Duplo kostek

Pamatujete si ještě svoje první Duplo? Radost z něj budou mít i vaše děti. S Duplem od LEGO prckové rozvíjí svoji představivost. Můžou z něj totiž postavit naprosto cokoliv. Od reálných domečků a zvířat až po naprosto smyšlené věci.

>> Duplo kostky seženete na MALL.CZ. <<

3–4 roky: autíčko Tatra

Možná jste si s ní hráli i vy a rádi si s ní pohrají i vaši nejmenší. Legendární model kopřivnické Tatry 148 s velkou korbou je pořád kvalitně provedený. Má nosnost až 100 kilo, takže na něm v pohodě povozí písek, sourozence, kamarády a možná i tatínka.

>> Kupte auto Tatra na MALL.CZ. <<

S autíčky všech druhů si rádi hrají kluci i holky.

4–6 let: desková hra Dobble Tlapková patrola

Pokud si i vaše děti oblíbily populární seriál Tlapková patrola, pak je potěší i tato neobvyklá deskovka pro 2 až 5 hráčů. Její pravidla jsou velmi jednoduchá, takže se je nemusíte sáhodlouze učit. Děti s vámi budou hledat dva stejné obrázky a všichni potrénujete svůj postřeh.

>> Hru Dobble Tlapková patrola máme i na MALL.CZ. <<

6–8 let: Dobrodružství s Mariem – startovací set

Věděli jste, že příjmení nejslavnějšího instalatéra Maria je… Mario? Mario Mario pořád baví, a proto na něm firmy LEGO a Nintendo postavily tuto novátorskou hračku. Reálná figurka je interaktivní, obsahuje LCD obrazovky a vydává zvuky, čímž reaguje na skutečný pohyb.

>> Dobrodružství s Mariem najdete na MALL.CZ. <<

Chybu neuděláte ani s panenkou miminka. Miminka jsou oblíbenou stálicí napříč generacemi.

8–14 let: desková hra Labilní jednorožci

Postavte se svým dítětem jednorožčí armádu. Jednoduchá karetní hra pro 2 až 8 hráčů vám k tomu dá všechno, co potřebujete. Třeba 20 druhů zábavných jednorožců s různými schopnostmi.

>> Pořiďte hru Labilní jednorožci na MALL.CZ. <<

14 let a více: LEGO Harley-Davidson

Starší děti je občas těžké zaujmout hrou, která neběží na obrazovce. Ale určitě je potěší i stará dobrá stavebnice, tedy aspoň taková, která dokáže vzít dech. Nechejte je z více než 1 000 dílků postavit slavnou motorku Harley-Davidson s pohyblivými částmi.

>> LEGO motorku seženete na MALL.CZ. <<

 

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.