Máte doma budoucí hvězdu hudebního nebe nebo hudebního producenta? | Blog Mall.cz

Máte doma budoucí hvězdu hudebního nebe nebo hudebního producenta?

Děti milují hudbu a často touží po kariéře pěvecké star. Jak podpořit dětskou kreativitu a umožnit dětem stát se hvězdou své vlastní hudební tvorby? Řešení nabízí nová unikátní hra spojující fyzické hraní s digitálním světem, která přivede dětské sny k životu a umožní sdílet jejich originální výtvory s kamarády skrze bezpečnou aplikaci.  

LEGO Group a Universal Music Group představují novou řadu produktů LEGO® VIDIYO™ – hravý a inovativní způsob tvorby videí, který kombinuje stavebnice LEGO a virtuální realitu. LEGO® VIDIYO™ je určeno pro malé milovníky tvořivého hraní a hudby ve věku 7–13 let a otevírá jim zcela nový svět, kde mohou popustit uzdu své fantazii a vytvářet hudební videoklipy v bezpečném světě hry a hudby.

Malí kreativci se rázem stávají strůjci své vlastní hudební produkce a mohou tak snadno rozšířit své obzory ve světě hudby skrze pozitivní zkušenost, kterou jim LEGO® VIDIYO™ nabízí. Ani rodiče se nemusí bát, protože tato kreativní online tvorba probíhá, v porovnání s jinými u dětí oblíbenými sociálními sítěmi, v naprosto bezpečném prostředí. Aplikace jednak vyžaduje souhlas rodičů k jejímu používání, a zároveň je veškerý nahraný obsah pečlivě monitorován.

Aplikace je ke stažení zdarma na webových stránkách LEGO. Umožňuje kreativní hru i bez nutnosti dalších stavebnic LEGO, ta pravá zábava ale začíná až s BeatBoxy, Bandmates a BeatBity!

VŠE, CO POTŘEBUJETE K PRVNÍMU HUDEBNÍMU VIDEOKLIPU I TURNÉ

První produktová řada LEGO® VIDIYO™ obsahuje BeatBoxy, Bandmates a BeatBity.

Hudební fanoušci prozkoumají přenosné BeatBoxy, které reprezentují různé hudební žánry a obsahují stage pro naskenování celé show, hudební hvězdu neboli Bandmatea, 16 BeatBitů se speciálními efekty a přenosné pouzdro. Na malé hudební tvůrce tak čeká například pohodář Party L.L.A.M.A. nebo roztomilá DJ Unicorn.

Součástí řady jsou také samostatné sběratelské minifigurky Bandmates. Každá z nich funguje jako člen kapely a jsou k dostání v rámci tajného balení, jehož součástí je i jeden unikátní BeatBit, 2 náhodné BeatBity a mini-stage.

BeatBity vytvářejí systém audiovizuálních efektů, které lze všelijak kreativně kombinovat. Vypadají jako obaly hudebních alb a reprezentují různé efekty, taneční pohyby a další doplňky pro show. Po naskenování do aplikace VIDIYO je pak můžete využít právě pro zpestření vašich videoklipů. BeatBity fungují stejným způsobem jako hudební nástroje – při show se spouštějí živě. S plánovanými více jak 130 BeatBity, které budou letos uvedeny na trh, tak budou vznikat stále nové a originální videoklipy!

JAK SE STÁT HUDEBNÍM PRODUCENTEM KROK PO KROKU

Aplikace LEGO® VIDIYO™ nabízí nekonečné množství nástrojů a speciálních efektů pro tvorbu a úpravu videí, které v kombinaci s minifigurkami LEGO a hudbou vytvářejí prostor pro jedinečný, osobitý styl každého malého hudebního producenta. Unikátní kombinace virtuální reality, prvků LEGO a hravé aplikace přivede k životu každý hudební sen! A jak to vlastně funguje?

Aplikací a tvorbou hudebních videí vás provede influencerka LEA ve svém tutoriálu.