5 výhod nových plenek Linteo Baby | Blog Mall.cz

Pro noc v suchu: 5 výhod nových plenek Linteo Baby

Aby se vaše miminko cítilo pohodlně ve dne i v noci, potřebuje mimo jiné suchou plenu. Pokud právě vybíráte vhodné plenky, vyzkoušejte novinky z řady Linteo Baby, které kromě pohodlí nabízí i několik dalších benefitů. Čtěte, proč si je oblíbila třeba i zpěvačka Monika Bagárová.

1. Okamžitý pocit sucha

Dětské plenky Linteo Baby využívají technologii QUICK LIQUID, díky které se malá nehoda ve vteřině vsákne a rovnoměrně rozloží do jádra pleny. Systém SeconDry se pak postará, aby zůstala tekutina v absorpčních kanálcích a nedošlo k jejímu nežádoucímu úniku, takže děťátko bude vždycky v suchu.

2. Ochrana až na 12 hodin

Absorpční vrstva zajišťuje, že se tekutina vsákne až dovnitř pleny. Vrchní vrstva, která je v kontaktu s pokožkou, zůstane suchá po dobu až 12 hodin.

S plenkami Linteo Baby bude miminko v suchu celou noc.

3. Bezpečí v jakékoliv poloze

Všechny pleny z řady Linteo Baby mají navíc v oblasti zádíček i na nohavičkách měkké gumičky. Díky nim nezáleží na tom, do jaké polohy se vaše miminko natočí – plenka se vždycky přizpůsobí a zároveň zabrání nežádoucímu úniku tekutin.

Aby plenka dobře držela a zůstala vždy na svém místě, má elastické suché zipy, které drží i při opětovném zapínání.

>> Udělejte si zásobu plenek Linteo Baby na MALL.CZ. <<

4. Hebký a prodyšný materiál

Pro pohodlí a zdravou pokožku vašeho děťátka se k výrobě plenek Linteo Baby používá sametově hebký a extra prodyšný materiál, který je k jemné dětské kůži šetrný. A aby se kromě dětí spalo klidně i vám, jsou plenky dermatologicky testované

5. Velikost podle váhy miminka

V nabídce najdete 5 velikostí:

  • 2 MINI pro děti od 3 do 6 kg,
  • 3 MIDI pro děti od 5 do 9 kg,
  • 4 MAXI pro děti od 8 do 15 kg,
  • 4+ MAXI pro děti od 10 do 17 kg
  • a 5 JUNIOR pro děti od 11 do 21 kg.

České plenky, které si oblíbí miminka i maminky

Plenky Linteo Baby si pro svou dceru oblíbila i zpěvačka Monika Bagárová. „S novými plenkami Linteo Baby jsme s Ruminkou moc spokojené a jsem ráda, že jsme měli možnost je pro Ruminku objevit. Jsou velmi příjemné na dotek a na používání, mají také krásný design,“ sdělila Monika v rozhovoru. 

Plenky zdobí roztomilý medvídek Lintík.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.