MALL klub pro děti ocení díky výhodám každý rodič | Blog Mall.cz

MALL klub pro děti přináší rodičům spoustu výhod. Od dopravy zdarma až po možnost odložené platby

Pořídit si dítě je závazkem na celý život. A to po všech stránkách, které vám život přinese. Každému rodiči vnáší dítě do života spoustu radostí i starostí. Abyste se mohli o své ratolesti postarat podle svých představ a dát jim jenom to nejlepší, často uvítáte i pomocnou ruku někoho dalšího. A právě proto je tu MALL klub pro děti, který se snaží rodičům malých i velkých dětí co nejvíce usnadnit život.

Příchod miminka má dopad na rodinný rozpočet

Mít dítě představuje nekonečný kolotoč nakupování. Již v době, kdy poprvé spatří světlo světa, byste pro něj měli mít nachystaný kočárek, autosedačku, dětskou postýlku, vybavení pokojíčku, oblečení nebo hračky. A nejen to. Nezapomeňte ani na plenky, vlhčené ubrousky či speciální přípravky určené k péči o citlivou pokožku děťátka.

Když rodina přivítá čerstvě narozeného člena, jedná se pro všechny o velmi radostnou událost. Po finanční stránce jde však o náročnou záležitost, která neblaze dopadá snad na každý rodinný rozpočet.

MALL klub pro děti ulehčí život každému rodiči

Přáli byste si, aby vás péče a starostlivost o vaše děti tolik finančně nevyčerpávala? Vyzkoušejte na vlastní kůži výhody MALL klubu pro děti, který se snaží po finanční stránce ulevit všem nastávajícím, novopečeným i zkušeným rodičům.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE. <<

Batolátka dostávají příkrmy již od svého 4. měsíce. Na čem si vaše dítě pochutnává nejradši? • 

MALL klub pro děti přináší rodičům spoustu výhod na dětský sortiment z MALL.CZ. Co vás čeká poté, když se do tohoto klubu zaregistrujete? Výrazně ušetříte na některém dětském zboží. MALL klub pro děti však registrovaným rodičům nabízí také spoustu dalších výhod.

Výhody pro rodiče, kteří se zaregistrují do MALL klubu pro děti

Které výhody vás po registraci do MALL klubu pro děti konkrétně čekají? Získáte slevu 200 korun na první nákup. Tato sleva platí na celý dětský sortiment z MALL.CZ, který zahrnuje například dětské oblečení, obuv, výživu, pleny, hračky nebo školní potřeby.

Od prvního nákupu coby členové MALL klubu pro děti dostanete také dopravu zdarma na celých 90 dní. Tato výhoda platí na veškeré zboží, které si objednáte z kategorie Pro děti na MALL.CZ. Minimální hodnota vaší objednávky musí být v tomto případě alespoň 300 korun.

Na co dalšího se můžete jako členové MALL klubu pro děti těšit? Na exkluzivní slevové kupony, které vám každý měsíc přijdou do vaší mailové schránky ve formě elektronické šekové knížky. Tato knížka obsahuje speciální slevy na vybrané dětské zboží.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE a čerpejte výhody okamžitě. <<

Dítě každého věku si zaslouží příkladnou péči. • 

Zaregistrovaní rodiče mají 30 dnů na vrácení zboží i možnost odložené platby

MALL klub pro děti nabízí svým členům také další výhody. Členové tohoto věrnostního klubu mohou svou objednávku zaplatit až za 30 dnů. Tato možnost vám přijde vhod zejména tehdy, když potřebujete pro své dítě nutně koupit plenky či výživu, ovšem máte těsně před výplatou nebo platbou rodičovského příspěvku a na účtu vám zbývá minimum peněz. Odloženou platbu využijete i tehdy, pokud si chcete objednané zboží nejprve prohlédnout či vyzkoušet a nechat si pouze to, co vám skutečně sedne.

Jak v případě odložené platby postupovat? Nejprve si na MALL.CZ vyhlédněte zboží, které opravdu potřebujete. Při placení hledejte červenomodré logo MALL Pay a zvolte možnost Zaplatím do 30 dní. Tuto službu máte jako členové MALL klubu pro děti zdarma.

Objednali jste si z kategorie Pro děti na MALL.CZ zboží, které vašemu dítěti nesedí nebo které si z určitého důvodu nechcete nechat? Jako členové MALL klubu pro děti máte 30 dní na vrácení zboží namísto standardních 14 dnů.

>> Chcete se také stát členem MALL klubu pro děti? Zaregistrujte se ještě dnes. <<