Jaká jste máma podle znamení zvěrokruhu? | Blog Mall.cz

Jaká jste máma podle znamení zvěrokruhu? Panny jsou kritické, Váhy naopak mírumilovné

Každá žena je jiná a má i svůj vlastní přístup k výchově dětí. Pravdou však je, že váš jedinečný mateřský styl ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodila. Právě datum vašeho narození často rozhoduje, jaká jste máma.

Ryby (19. 2. – 20. 3.): Maminky, které v dětech podporují kreativitu

Maminky narozené ve znamení Ryb pěstují ve svých dětech lásku k umění a probouzejí v nich kreativitu. Děti této ženy jsou velmi nápadité a citlivé. Jejich máma je vede k tomu, aby byly k ostatním laskavé, a pokud je to třeba, uměly druhým pomáhat. Toto znamení zvěrokruhu je velmi mateřský typ. Učí také své děti lásce k přírodě a pěstuje v nich nezávislost a samostatnost. Díky tomu se její děti v životě nikdy neztratí.

>> Kreativní hračky, které podporují nápaditost, koupíte na MALL.CZ.<<

Beran (21. 3. – 19. 4.): Ctižádostivé maminky, které mají pro děti spoustu aktivit

Narodila jste se ve znamení Berana? Potom své děti jistě zásobujete celou škálou aktivit. Kromě školy navštěvují například sportovní kroužky nebo hrají na hudební nástroje. Maminky ve znamení Berana zkrátka chtějí, aby jejich děti zkoušely stále nové věci a před ničím se nezastavily. Tyto maminky své potomky učí, aby bojovali za to, čemu věří a nikdy se nevzdávali. Na druhou stranu se tyto ženy ke svým dětem mnohdy chovají tvrdě a neústupně a diktují jim, co mají dělat. Svou ctižádostivost promítají do svých dětí a někdy mají problém slyšet, co jejich potomek skutečně chce.

Býk (20. 4. – 20. 5.): Neuvěřitelně trpělivé maminky, které jsou však tvrdohlavé

Narodila jste se ve znamení Býka? V tom případě jste neuvěřitelně trpělivou maminkou. Mnozí o vás dokonce prohlašují, že jste svatá. Mámy v tomto znamení zvěrokruhu vedou své děti k přírodě a estetičnu. Vzhledem k tomu, že jsou tyto ženy náchylné až k přílišné shovívavosti a utrácení, jejich děti nemusí v budoucnu znát hodnotu peněz. Maminky ve znamení Býka jsou ovšem také tvrdohlavé. To může být problematické zejména tehdy, až bude jejich dítě procházet pubertou, neboť může docházet k řadě sporům.

>> Jak v dětech pěstovat lásku k přírodě? Třeba knihami z MALL.CZ. <<

Blíženci (21. 5. – 20. 6.): Maminky-kamarádky, které nezkazí legraci

Maminky ve znamení Blíženců mají ke svým dětem velmi kamarádský vztah. Ať už vychovávají chlapce nebo holčičku jakéhokoliv věku, dokážou spolu mluvit opravdu o všem. Dítě má ve své mamince oporu. Ví, že se jí může svěřit se vším a ona nezradí jeho důvěru. Jaká je další přednost maminek narozených ve znamení Blíženců? Ženy tohoto znamení zvěrokruhu nezkazí žádnou legraci. Jejich dítě si s nimi v jakémkoliv věku užije spoustu zábavy. A to třeba při hraní nejrůznějších společenských her.

Ženy ve znamení Raka staví lásku k dítěti na první místo. • 

Rak (21. 6. – 22. 7.): Ochranitelské maminky, které chtějí, aby jejich dítě cítilo lásku

Jaké jsou maminky ve znamení Raka? Ochranitelské a pečující. Chtějí, aby se jejich děti cítily za všech okolností milované. Ženy v tomto znamení zvěrokruhu se snaží o to, aby se jejich domov stal pro celou rodinu místem nekonečné lásky. Maminky ve znamení Raka jsou velmi citlivé. Vedou také své děti ke kreativitě umění. Navíc pro své děti rády pečou a vaří. Nejčastěji připravují oblíbené pochoutky svých ratolestí.

>> Široký výběr pomůcek na vaření a pečení najdete na MALL.CZ.<<

Lev (23. 7. – 22. 8.): Narcistické maminky, které si s dětmi rády hrají

Maminky ve znamení Lva si se svými dětmi velmi rády hrají a také je rády zahrnují nejrůznějšími dárky. Občas se však stává, že na místo dětí upřednostňují své vlastní potřeby. Vyrazí tak raději na párty nebo na kávu s kamarádkou. Maminky-Lvice své děti hluboko vevnitř velmi milují. Mívají však narcistické sklony. Své děti, kterými se na veřejnosti rády chlubí, tak často považují za pouhé rozšíření sebe sama.

Panna (23. 8. – 22. 9.): Kritické maminky, které však své děti milují

Ať už je cokoliv rozbité, praktická maminka narozená ve znamení Panny to dokáže opravit. Nejde jenom o rozbitou hračku, ale také o zlomené srdce. I když se může zdát, že mámy v tomto znamení zvěrokruhu jsou velmi kritické, protože mnohdy mají až příliš velké očekávání, své děti horoucně milují, i když v něčem selžou. Maminky ve znamení Panny lpí na čisté domácnosti. Jsou perfekcionistky i co se týče výchovy dítěte. Pokud si nedávají pozor, bývají na své děti až příliš tvrdé.

Váhy (23. 9. – 22. 10.): Maminky, které vnáší do domova harmonii

Váhy jsou neuvěřitelně mírumilovné maminky, které chtějí, aby u nich doma panoval rovnovážný vztah. Tato harmonie se promítá nejen do rodičovského vztahu, ale také mezi jejich děti, které mezi sebou nesoupeří. Maminky ve znamení Vah nechtějí být těmi, které bude jejich dítě striktně poslouchat. Přejí si, aby se staly naopak kamarádkami. Tyto maminky své děti učí, aby se ke druhým chovali hezky a měli k nim, pokud možno, přátelský a nekonfliktní vztah.

>>Jak příjemně trávit čas s dětmi? Třeba díky společenským hrám z MALL.CZ.<<

Čas strávený s dětmi má smysl. • 

Štír (23. 10. – 21. 11.): Oddané maminky, které chtějí slyšet jen pravdu

Maminky ve znamení Štíra mají rozvinutý šestý smysl. Často podvědomě vědí, co se stane, než to jejich dítě skutečně udělá. Tyto maminky se ke svým dětem chovají oddaně a ochranitelsky. Vyžadují však po svých potomcích, aby mluvili pravdu a byli čestní a otevření. Pokud maminku narozenou v tomto hvězdném znamení děti něčím urazí nebo zklamou, dá jim pořádně za vyučenou. To, co udělali, si navíc bude velmi dlouho pamatovat.

Střelec (22. 11. – 21. 12.): Zábavné maminky, které rády cestují

O maminkách ve znamení Střelce se říká, že mají velké srdce. Navíc chtějí, aby jejich děti zažívaly svobodu, nezávislost a volnost již od svého raného věku. Proto s nimi tak rády cestují, a navíc i ve svých potomcích pěstují touhu po poznání. Maminky v tomto znamení zvěrokruhu mají velký smysl pro humor a jsou velmi zábavné. Jejich děti si s nimi užijí každičkou chvíli. Ať už u her a hraček, tak třeba na dětském hřišti na zahradě nebo v bazénu.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.): Praktické maminky, které za své děti dýchají

Maminky ve znamení Kozoroha berou své rodičovství velmi vážně. Za své děti by doslova dýchaly a položily by za ně i svůj život. Maminky v tomto znamení zvěrokruhu by navíc těžce nesly, kdyby se mezi ně a jejich dítě někdo postavil. Tyto maminky vedou své děti k praktickým záležitostem, které následně ocení ve svém dospěláckém životě. Děti maminek-Kozorohů tak levou zadní zvládají základní domácí práce a rády se starají o své sourozence. Za svou pracovní kázeň pak mnohdy dostávají kapesné.

>> Kam s kapesným? Například do pokladniček z MALL.CZ.<<

Vodnář (20. 1. – 18. 2.): Netrpělivé maminky, kterým chybí emoční projev

Narodila jste se ve znamení Vodnáře? V tom případě ve svých dětech probouzíte představivost. Maminky ve znamení Vodnáře také své děti rády učí novým věcem a říkají jim, aby se nebály experimentovat. Na druhou stranu mají ženy v tomto znamení zvěrokruhu pouze malou trpělivost a chybí u nich emoční projev. Právě proto by se měly snažit svým dětem říkat, jak moc je milují. Děti totiž často mívají problém z chování svých maminek-Vodnářek tuto mateřskou lásku vyčíst.

Děti milují zábavu. Proč jim ji tedy nedopřát? • 

O své potomky pečujte s láskou i díky MALL klubu pro děti

S láskyplnou péčí o vaše milované vám pomůže i MALL klub pro děti. Tento věrnostní klub je plný výhod na dětský sortiment z MALL.CZ. Co vás po registraci do tohoto klubu čeká? Získáte slevu 200 Kč na první nákup. Po šest prvních měsíců máte na všechny objednávky z MALL.CZ dopravu zdarma. Pokud si objednáte zboží, které již nepotřebujete, svou objednávku můžete jako členové klubu bez jakéhokoliv důvodu vrátit do 30 dnů na místo standardních 14 dnů.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE.<<

Svou objednávku můžete navíc zaplatit až za 30 dnů. Nejprve si nákup z MALL.CZ bez placení předem prohlédněte a nechejte si jen to, co skutečně potřebujete. Při placení hledejte červenomodré logo MALL Pay a zvolte: Zaplatím do 30 dní. Tato služba je pro členy MALL klubu pro děti zcela zdarma.