Nejoriginálnější dárky pro novopečenou maminku | Blog Mall.cz

6 nejoriginálnějších dárků pro novopečenou maminku, které ji potěší i pomohou

Když se ve vaší rodině nebo někomu z vašich přátel narodí miminko, zpravidla máte představu, jaký dárek mu u příležitosti jeho narození věnujete. Ale jak je to s dárkem pro novopečenou maminku? Potěšte ji originálním dárkem, který ji nejen zahřeje u srdíčka, ale který bude zároveň stoprocentně praktický.

Originální a praktické dárky pro čerstvou maminku

Pořídit ten správný dárek pro novopečenou maminku bývá někdy velká věda. Pokud se bojíte, že se nestrefíte do jejího vkusu, přinášíme vám tipy na nejoriginálnější dárky, které potěší a jsou zároveň velmi praktické. Ženě, která porodila, totiž umožní, aby se jí v prvních týdnech vedle jejího novorozeného děťátka mnohem lépe fungovalo.

1. Členství v MALL klubu pro děti novopečené mamince ušetří čas i peníze

Registrace a následné členství MALL klubu pro děti je zdarma. Jde ovšem o velmi originální dárek, neboť novopečená maminka může tento věrnostní klub využít na maximum. Tento dárek čerstvé mamince ušetří čas, protože všechno potřebné dětské zboží najde na jednom místě na MALL.CZ. Členství v MALL klubu pro děti jí však ušetří i peníze. Prvních 90 dnů od registrace v MALL klubu pro děti bude mít dopravu zdarma na všechen dětský sortiment z MALL.CZ. Rovněž získá slevu 200 Kč na první nákup. A nejen to.

Každý měsíc jí do e-mailové schránky bude chodit elektronická šeková knížka, v níž najde speciální slevy na vybraný dětský sortiment. Dětské zboží, které si v rámci MALL klubu pro děti objedná z MALL.CZ a posléze zjistí, že jej už nevyužije, může vrátit do 30 dnů namísto běžných 14 dnů. Jako členka věrnostního klubu bude moci využít i odloženou platbu a objednané dětské zboží tak zaplatit až za 30 dnů.

>> Do MALL klubu pro děti můžete novopečenou maminku zaregistrovat ZDE. <<

2. Čerstvou maminku potěšte i hmotným dárkem. Třeba košem na pleny

Kromě členství v MALL klubu pro děti potěšte novopečenou maminku také hmotným dárkem. Co říkáte například na praktický koš na pleny? Tato vychytávka slouží k ukládání použitých jednorázových plen. Koš na pleny díky speciálnímu systému těsnění brání tomu, aby z něj unikal nepříjemný zápach. Až se koš naplní, můžete jej jednoduše vynést do popelnice nebo do kontejneru na směsný odpad.

>> Z jakých košů na pleny můžete vybírat? Podívejte se na MALL.CZ <<

Přebalovací pult je praktický dárek, který využije každá maminka. • 

3. Krokem vedle není ani darování praktického přebalovacího pultu

Šikovným pomocníkem, který ušetří život každé mamince, jsou také přebalovací komody, stoly či pulty. Tak proč je nepořídit čerstvé mamince coby praktický dárek? Pokud chcete být při výběru tohoto doplňku co nejoriginálnější, čerstvou maminku potěšíte například přebalovacím pultem, který je závěsný, a šetří tak místo. Jako dárek můžete novopečené mamince věnovat také přenosný přebalovací pult, který lze jedním pohybem změnit ve vaničku. Nezapomeňte, že v rámci MALL klubu pro děti má novopečená maminka na všechen dětský sortiment v hodnotě vyšší než 300 Kč dopravu zdarma.

>> Velký výběr přebalovacích pultů najdete na MALL.CZ <<

4. Věnujte originální dárky, které mamince pomohou s uspáváním děťátka

Uspávání miminka není rozhodně žádná hračka. Správným výběrem dárku to však můžete novopečené mamince znatelně ulehčit. Tím nejoriginálnějším dárkem je v tomto případě dětská houpačka, která dává miminku pocit klidu a bezpečí. Tento praktický pomocník díky jemnému pohupování a příjemné melodii zajistí, že se bude miminku lépe usínat. Hledejte přitom takovou podložku, která je opatřena vyjímatelnou výplní pro novorozence.

Ke klidnému spánku a usínání přispívá také plyšová hračka s příjemnou melodií, kterou může mít miminko ve své postýlce. Jako originální dárek však můžete novopečené mamince věnovat také praktický kolotoč na postýlku, který dokáže miminko nejen uspat, ale také zklidnit a zabavit.

5. Bezpečí miminka je pro mámu důležité, pomozte jí vhodným dárkem

Pokud jde o miminko, jeho bezpečí je to první, na co novopečená maminka myslí. Aby měla jistotu, že její děťátko bude v pořádku, i když mu několik minut nebude na blízku, trochu jí s tím pomozte pomocí vhodného dárku. Ač se to nezdá, tím nejoriginálnějším dárkem pro ni může být dětská chůvička, kterou bude každý den využívat následujících několik let. Kromě klasické chůvičky novopečená maminka jako dárek ocení rovněž videochůvičku nebo monitor dechu. A co když nebude novopečené mamince vyhovovat chůvička či monitor dechu, které jste jí věnovali? V rámci MALL klubu pro děti může toto zboží vrátit do 30 dnů.

>> Nemáte pro novopečenou maminku ještě dárek? Zaregistrujte ji do MALL klubu pro děti ještě dnes! <<

Přemýšlíte nad praktickým dárkem pro čerstvou maminku? Videochůvička je trefa do černého. • 

6. Uchování vzpomínek jako nejoriginálnější dárek pro čerstvou maminku

Víte, že novopečené mamince záleží na vzpomínkách? V tom případě jí úsměv na tváři vykouzlíte tehdy, když jí věnujete fotoalbum, do kterého si bude moci lepit fotky svého rostoucího miminka a zapisovat do něj, jaké její děťátko dělá pokroky.

Existují však ještě originálnější dárky sloužící k uchování vzpomínek. Čerstvé mamince tak věnujte například speciální dárkovou sadu, v rámci níž si bude moci obtisknout ručičku či nožičku svého miminka, nebo dokonce udělat jejich odlitek.

>> Do MALL klubu pro děti se můžete zaregistrovat i vy. Stačí kliknout ZDE. <<