Maminky díky MALL klubu pro děti ušetří čas i peníze | Blog Mall.cz

Sama doma s dítětem: díky MALL klubu pro děti ušetříte čas i peníze také sama pro sebe

Pro každou maminku, která se doma stará o malé dítě, je čas navíc k nezaplacení. Pokud jste také aktuálně na mateřské nebo rodičovské dovolené, jistě hledáte efektivní způsoby, jak získat alespoň trochu volného času, ovšem i peněz. Abyste si mohla na chvíli odpočinout a věnovat se také svým koníčkům, je tu MALL klub pro děti, který vám pomůže v mnoha směrech.

Výhody MALL klubu pro děti ulehčí každé mamince

Každá maminka, která se zaregistruje do MALL klubu pro děti, může tento věrnostní klub využít na maximum. Díky členství v MALL klubu pro děti se jí bude obecně o něco lépe fungovat a bude se moci více zaměřit i sama na sebe.

Zajímá vás, proč je MALL klub pro maminky na mateřské či rodičovské dovolené po tolika stránkách tak atraktivní?

Není nad pohodlný nákup dětského zboží z pohodlí domova. • 

Díky MALL klubu pro děti budete mít více času pro děťátko i pro sebe

Nakoupit v jednom kamenném obchodě pleny, vlhčené ubrousky a výživu, v dalším nové oblečení a v posledním dětské botičky, bývá velmi zdlouhavé. Maminkám, které jsou stále v jednom kole, tato činnost mnohdy zabere půl dne.

Nakupování může být zkrátka ubíjející. Abyste uspořila čas, je tu právě MALL klub pro děti, v rámci něhož můžete všechno potřebné dětské zboží vybrat na jednom místě na MALL.CZ. Ani o doručení se nemusíte strachovat. Všechny objednané pleny, vlhčené ubrousky, dětská kosmetika, oblečení nebo třeba doplňky ke kočárku přijdou až k vašim dveřím.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE. <<

Díky MALL klubu pro děti tak výrazně ušetříte čas, který byste jinak strávila běháním po obchodech a který poté můžete věnovat svému děťátku, ovšem i sama sobě. Aby vás čas strávený po boku dítěte během mateřské či rodičovské dovolené opravdu naplňoval štěstím a spokojeností, věnujte se také tomu, co vás baví a co máte ráda.

MALL klub pro děti vám ušetří také peníze

Maminka, která je na mateřské či rodičovské dovolené, nemá příliš peněz na rozdávání. Z příspěvku od státu musí často pokrýt nákupy týkající se základní péče o miminko. Za nákup dětských plen, vlhčených ubrousků, umělého mléka či výživy každý měsíc vydá nemalou částku.

Máte to také tak? Právě členství v MALL klubu pro děti, které je pro všechny maminky zdarma, výrazně ulehčí vašemu rodinnému rozpočtu. Díky výhodám, které tento věrnostní klub nabízí, po finanční stránce výrazně ušetříte na nákupu jakéhokoliv dětského zboží.

Jakým způsobem se vám po finanční stránce uleví? Po registraci do MALL klubu pro děti získáte slevu 200 korun na první nákup dětského sortimentu z MALL.CZ. V této dětské sekci najdete nejen pleny, vlhčené ubrousky, umělé mléko nebo výživu, ale i oblečení, obuv nebo hračky.

Nejen sleva na první nákup. Od prvního nákupu se vám v rámci MALL klubu pro děti po finanční stránce uleví i jinak. Coby členové tohoto věrnostního klubu máte rovněž dopravu zdarma, a to na celých 90 dnů. Minimální hodnota objednávky musí být 300 korun.

Spoustu peněz ušetříte i díky exkluzivním slevovým kuponům, které vám jako členům MALL klubu pro děti přijdou ve formě elektronické šekové knížky každý měsíc do vaší e-mailové schránky. V této šekové knížce najdete speciální slevy na vybrané dětské zboží.

Víte, že? Máte těsně před platbou rodičovského příspěvku a stav vašeho bankovního účtu se blíží nule? V rámci členství MALL klubu pro děti máte možnost dětské zboží nakoupit s odloženou platbou. Vyhlédněte si tedy na MALL.CZ dětské zboží, které nutně potřebujete. Při placení hledejte červenomodré logo MALL Pay a zvolte možnost „Zaplatím do 30 dní". Tuto službu máte zdarma.

>> Chcete vyzkoušet výhody členství MALL klubu pro děti? Zaregistrujte se ještě dnes. <<

Díky MALL klubu pro děti získáte více času sama pro sebe. • 

Ušetřené peníze investujte sama do sebe

Maminky na mateřské či rodičovské dovolené si často odepírají věci, na které byly ještě před příchodem miminka zvyklé. Protože si to zkrátka po finanční stránce nemohou dovolit. Ovšem i když máte za současné situace hlouběji do kapsy, stačí využít právě výhod MALL klubu pro děti. Díky členství v tomto klubu se vám jistě podaří bokem ušetřit nemalá částka, kterou můžete následně bez výčitek investovat také sama do sebe.

Kupte si svou oblíbenou kosmetiku, zajděte ke kadeřnici či na manikúru nebo si pořiďte novou knížku, kterou budete číst po večerech. Pokud budete mít více času pro sebe, zkuste si také najít sport, který vás bude bavit a naplňovat a díky kterému získáte zpátky svou postavu, jež jste měla před dítětem. Mezi maminkami je populární třeba jóga nebo pilates.

Na rodičovské dovolené se můžete také dále vzdělávat. Začněte například dálkově studovat svůj vysněný obor nebo si zaplaťte jazykové kurzy. Možností máte v tomto ohledu opravdu spousty. Nepřestávejte na sebe myslet a pečovat o sebe, i díky tomu budete šťastnější a spokojenější. Právem se totiž říká, že „spokojená máma rovná se spokojené dítě“.

 >> Díky MALL klubu pro děti ušetří každý. Zaregistrujte se ZDE. <<