MALL klub pro děti přináší spoustu výhod | Blog Mall.cz

MALL klub pro děti přináší spoustu výhod. Členství v klubu ulehčí život každému rodiči

Máte děti? V tom případě jistě souhlasíte s tím, že být rodičem je jak velkou radostí, tak starostí. S dětmi zažíváme spoustu nádherných, ovšem i perných chvilek. Aby bylo rodičovství o něco jednodušší, je tu právě MALL klub pro děti, který přináší spoustu akcí na dětský sortiment a který tak každému rodiči ulehčí život po mnoha stránkách.

Péče o děti je náročná záležitost, proto je tu MALL klub pro děti

Plenky, výživa, nové oblečení, botičky, hračky nebo zařízení pokojíčku. Pokud chcete svému děťátku dopřát to nejlepší, už s jeho narozením začíná nekonečný kolotoč nakupování. A ruku na srdce, narození nového člena rodiny je po finanční stránce velmi náročnou záležitostí, která ovlivní prakticky každý rodinný rozpočet.

Právě na tuto skutečností myslí MALL klub pro děti, který rodičům přináší spoustu výhod na dětský sortiment z MALL.CZ. Když se do tohoto věrnostního klubu zaregistrujete, nejen že na některém dětském zboží výrazně ušetříte, ale čeká vás i spousta dalších benefitů.

Každá maminka chce pro své děťátko to nejlepší. • 

Sleva na první nákup i věrnostní kupony

Co vám registrace do MALL klubu pro děti konkrétně přinese? Získáte slevu 200 Kč na první nákup zahrnující dětské zboží. Ušetříte tedy, ať už svému děťátku koupíte hračky, oblečení, výživu, pleny nebo třeba dětské ubrousky. Po šest prvních měsíců máte navíc na všechny objednávky z MALL.CZ jako členové věrnostního klubu dopravu zdarma. Díky tomu můžete svému dítěti bez starostí i finanční zátěže nakoupit vše z pohodlí domova.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE. <<

Nejen sleva na první nákup. Členové MALL klubu pro děti každý měsíc dostávají mailem také speciální slevy na vybrané dětské zboží. Exkluzivní slevové kupony obsažené v elektronické šekové knížce, tak mohou využít dle toho, co skutečně potřebují.

A co když si objednáte zboží, které vašemu dítěti nesedí nebo které zkrátka již nepotřebujete či nevyužijete? Jako členové MALL klubu pro děti jej můžete vrátit bez jakéhokoliv důvodu do 30 dnů na místo standardních 14 dnů.

Přebalování miminka bývá spojeno s láskyplnou péčí. • 

Členové MALL klubu pro děti mohou svou objednávku zaplatit až za 30 dnů

Pokud potřebujete nakoupit například plenky, vlhčené ubrousky či výživu, ovšem na svém bankovním účtu nemáte aktuálně dostačující částku, nevadí. Svou objednávku můžete zaplatit až za 30 dnů. Jak na to? Nejprve si nákup z MALL.CZ bez placení předem prohlédněte a nechejte si jen to, co skutečně potřebujete. Při placení hledejte červenomodré logo MALL Pay a zvolte: Zaplatím do 30 dní. Tato služba je pro členy MALL klubu pro děti zcela zdarma.

>> Chcete se také stát členem MALL klubu pro děti? Zaregistrujte se ještě dnes. <<