Čínský rok 2019: co přinese rok Prasete? | Blog Mall.cz

Čínský rok 2019: co přinese rok Prasete?

Neposedný rok Psa vystřídá 5. února vlídný rok Prasete, který slibuje bohatství a štěstí. Zjistěte, jak si rok Vepře užít naplno.

Vepř nás bude provázet od 5. února 2019 do 24. ledna 2020. Podle čínské astrologie nás čeká vlídný rok plný bohatství, nových přátelství a pohody. Zní vám to dobře? Vyjděte tomu vstříc a zažijete dobrý rok.

Malá rekapitulace čínského horoskopu. • 

5 tipů, jak se mít v novém roce jako prase v žitě

1. Radujte se z maličkostí

Stejně jako předchozí vládnoucí znamení Psa, i Prase se umí radovat z maličkostí. Zasekli jste se v zácpě? Ideální příležitost srovnat si myšlenky, rozhlédnout se po okolí nebo naladit oblíbenou stanici. Naučte se vidět na světě něco hezkého každý den. Chce to trénink, ale s Vepřem v zádech to jistě zvládnete.

Zacházel loňský rok s vaším znamením jako se Psem? Veselý Vepř vám to vynahradí. • 

2. Ochutnejte život na vysoké noze

Rok 2019 bude bohatý. Pečení holubi vám ale do úst sami nepřiletí – vlídný Vepř totiž přeje připraveným. Udělejte si pořádek v majetku a porozhlédněte se po vhodné investici. Pracovní úspěchy oslavte s přáteli a rodinou a buďte štědří! Jen tak si zajistíte bohatství i v dalších letech, a to nejen to finanční.

V novém čínském roce převezme vládu štědrý Vepř. • 

3. Pospíchejte pomalu

To platí pro všechna znamení zvěrokruhu. Pečlivě zvažujte vše, do čeho se chcete pustit v osobním i pracovním životě. Vepř myslí na zadní vrátka a zbrklé akce mu zrovna nevoní. Riskantní podniky by se vám tak nemusely vyplatit.

4. Zatočte s leností

Vepříci si rádi rochní ve svém pelíšku. Moc dobře jim to ale nedělá – ostatně stejně jako lidem. Namísto povalování doma zapracujte na flexibilitě. Nemusíte hned chodit do fitka. Vyrazte na procházku, do bazénu, nebo si obývák jednoduše proměňte na domácí posilovnu. Znamení Vepře vám pomůže najít správnou inspiraci.

Zkuste pohyb na čerstvém vzduchu, dělá zázraky! • 

5. Myslete na druhé

Málokdo je tak obětavý jako lidé narození ve znamení Vepře. Pro rodinu a přátele udělají cokoliv a v jejich slovníku nenajdete slovo zrada. Půjčte si trochu z prasečí dobromyslnosti. Možná vás překvapí, jak příjemný pocit je, udělat něco nesobeckého. Pouštějte se do nových přátelství a pečujte o ty stará.

Prase je prý inteligentní zvíře, proto i vy dělejte v tomto roce jen chytrá rozhodnutí. Inspirujte se čínským příslovím, které říká: „Má-li problém řešení, nemá smysl dělat si starosti. Když řešení nemá, starosti nepomohou.“ a přestaňte se zbytečně strachovat.

Jaké je vaše znamení a na co se těšíte v novém roce? Napište nám to do komentářů.