Stylus: vychytávka na snadnější používání displeje | Blog Mall.cz

Stylus: vychytávka, kterou si zjednodušíte používání displeje

Co dnes nemá dotykovou obrazovku, to je zastaralé. Občas je to ale s touhle vymožeností o nervy, protože stisknout prstem milimetrové tlačítko je husarský kousek. Pokud tenhle problém máte i vy, vyzkoušejte kouzelnou propisku nazývanou stylus.

Prstem dotykový displej nikdy plně neovládnete. S přesnou manipulací vám pomůže elektronické pero, kterému se říká stylus.

Stylus vypadá jako fešácká propiska, místo modré náplně ale obsahuje tyčinku ze speciálního plastu. Tahle tyčinka pak na displeji s přesností několik milimetrů vykouzlí všechno, co potřebujete. Ať už přesný klik nebo ručně psaný text. A displej přitom nijak nepoškodíte.

Třeba hrot stylusu FIXED Pin má jen 2 milimetry, při psaní i klikání je tedy opravdu akurátní. Na jedno nabití vydrží až 5 hodin a pak ho jednoduše dobijete přes microUSB kabel.

Stylus FIXED Pin použijete bez omezení. Stačí, když kliknete na vrchní část pera, a to pak bez potřeby instalace funguje na jakémkoliv dotykovém displeji. Navíc pokud si pořídíte verzi stylusu s pouzdrem, nemusíte ani klikat. Zapne se automaticky po vyjmutí z pouzdra.

Stylus FIXED Pin se ovládá jako klasická tužka. • 

S čím vším vám stylus FIXED Pin pomůže?

1. Kreslení

Pokud vy nebo vaše děti rádi kreslíte, už nepotřebujete 50 pastelek se všemi odstíny duhy. Stačí vám jeden stylus. V libovolném kreslicím programu snadno změníte barvu stopy. A díky přesnému hrotu už podobizna vaší rodiny nikdy nebude vypadat jako několik náhodně rozházených kamínků na pláži.

>> Potrénujte s dětmi mozkové závity: 8 bezplatných aplikací na procvičení logiky. <<

2. Úprava fotek

Když vyfotíte pěknou fotku a chcete ji nahrát na sociální sítě, musíte ji náležitě upravit. Ať už ořezávání, projasňování nebo úprava barvy, všechno vám s přesným hrotem stylusu půjde o sto procent snáz.

Stylus uvítají i vaše děti. Jejich prstíky pak displej ovládají přesněji a mohou na něm třeba kreslit. • 

3. Psaní

Stylus uvítáte při rychlém psaní ručních poznámek do mobilu nebo při revizi PDF dokumentů. Díky speciálnímu materiálu hrotu FIXED Pin psaní nikde nedrhne a vy se cítíte, jako byste psali po papíře.

>> Sbalte si knihovnu do tašky: jak správně vybrat čtečku knih. <<

4. Podepisování dokumentů

Řešili jste někdy podepisování dokumentů tiskem, podpisem a následným skenováním? Tyhle machinace už nepotřebujete. Se stylusem se podepíšete raz dva přímo na mobilu nebo tabletu. A to tak, že vám pak podpis přijmou i v bance.

5. Hraní her

Prohra jenom kvůli tomu, že nezvládnete kliknout na milimetrové místo ve hře, je k naštvání. Stylus vám s vítězstvím pomůže. Je totiž ideální pro jednodušší ovládání her (adventury, strategie, karetní hry) na dotykovém displeji.

>> Pořiďte si svůj stylus FIXED Pin na MALL.CZ. <<

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.