Jak vám chytré spotřebiče ulehčí život | Blog Mall.cz
Chytré spotřebiče: zjistěte, co všechno umí

Chytré spotřebiče: zjistěte, co všechno umí

Označení „chytrý“ už dávno nepatří jen mobilním telefonům nebo vašemu synkovi. Dnes můžete mít chytrou televizi, osvětlení, pračku nebo klidně celou domácnost. Spotřebiče s inteligentními funkcemi snadno nastavíte a ovládáte prostřednictvím telefonu, takže máte domov pěkně pod palcem. Zjistěte, jak vám takový chytrý pomocník může usnadnit život.

S technologií Home Connect ovládáte chytré spotřebiče odkudkoliv

Pračka, která si předá informace o prádle se sušičkou, vám přijde spíš jako ze sci-fi filmu? V tom případě vítejte v budoucnosti. Chytré spotřebiče vybavené technologií Home Connect totiž přesně takové vychytávky umí. Navíc je snadno ovládáte nebo nastavíte prostřednictvím mobilního telefonu.

Technologie Home Connect se připojuje přes WiFi síť, žádné speciální vybavení nebo zdlouhavé nastavování tedy není potřeba. Spotřebiče tak snadno propojíte i s dalšími chytrými pomocníky v domácnosti, jako je například hlasový asistent nebo osvětlení.

Všechno potřebné přehledně v jedné aplikaci

K tomu, abyste měli všechny chytré spotřebiče hezky pod kontrolou, vám stačí jen mobilní telefon nebo tablet a aplikace Home Connect. Ovládání je velice jednoduché a intuitivní, takže ho s přehledem zvládnete, i když jste ve světě chytrých spotřebičů nováčkem. Naopak nadšenci do moderních technologií si s aplikací a nastavením můžou hrát klidně celý den.

Neplýtvejte časem, chytré spotřebiče se vám přizpůsobí

Občas se stane, že zapomenete prádlo v pračce nebo přijdete domů s návštěvou zrovna ve chvíli, kdy ještě myčka myje sklenice na víno. S chytrými spotřebiči a mobilní aplikací si všechno přizpůsobíte tak, aby to pro vás bylo co nejpohodlnější. Přes mobil nastavíte, kdy má pračka doprat, abyste prádlo mohli pověsit ve chvíli, kdy se vrátíte domů, nebo v jakých časových intervalech má myčka umýt nádobí, aby to bylo energeticky nejefektivnější.

Spotřebiče zkontrolujete i z kanceláře nebo obchodu

Určitě je trouba vypnutá? A kolik je v lednici ještě mléka? Chytré spotřebiče s technologií Home Connect vás o tom zpraví, i když jste v práci nebo v obchodě. Přes telefon si zkontrolujete stav spotřebičů nebo se prostřednictvím zabudované kamery podíváte, co ještě zbývá v lednici

Chytré funkce pomohou v domácnosti i začátečníkům

Pokud jste v nějaké domácí práci nováček, nemusíte se strachovat. Hodně lidí třeba neví, jak si správně vyprat. V aplikaci zadáte, jaké prádlo chcete prát – zvolíte barvu, druh látky, míru zašpinění. Chytrý spotřebič už se o všechno postará sám, a ještě vám pošle na mobil notifikaci, až program skončí.

Například automatická pračka Bosch WAV28MH0BY má kromě technologie Home Connect zabudovaný také systém i-DOS. Ten za vás automaticky dávkuje prací prostředek tak, aby ho bylo jen tolik, kolik je opravdu potřeba. A stejně tomu je i v případě vody. Zamezíte tedy plýtvání a prádlo bude i tak perfektně čisté. 

>> Pořiďte si chytrou pračku Bosch na MALL.CZ <<

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.