V MALL Group udělujeme talentovaným kolegům Respekt | Blog Mall.cz

V MALL Group udělujeme talentovaným kolegům Respekt

Peníze často nejsou tím hlavním oceněním, které si za svoji práci přejeme. Mnohdy toužíme po odměně i v nemateriálním slova smyslu, jako je pocit respektu a uznání. Právě v atmosféře vzájemné úcty nás práce může bavit a být zdrojem celkové spokojenosti. V MALL Group jsme si toho dobře vědomi, a proto takové ocenění udělujeme každý měsíc v rámci projektu Respekt a Inovace.

S prvotním nápadem přišel Jakub Havrlant, CEO MALL Group,  loni na jaře. V tu chvíli jsme vyjádřili uznání těm, kteří vymysleli nějakou inovaci nebo svým přístupem pomohli firmě růst. Od podzimu loňského roku jsme projekt posunuli o kousek dál. Respekt a uznání dnes dostávají ti, jež svou prací mimo jiné naplňují jednu nebo více z našich firemních hodnot.

Týmovost je pro nás klíčem k úspěchu • 

Týmovost, Osobní zodpovědnost, Vynalézavost a Podnikatelský přístup jsou čtyři pilíře provázející nás ve všech pracovních procesech. Každý měsíc manažeři nominují skupinu nebo jednotlivce, kteří tyto hodnoty svou činností aktivně naplňují. Z nominací pak vedení MALL Group vybere tři až čtyři jednotlivce nebo skupiny a následně je na pravidelných setkáních ocení. Ocenění kolegové na památku obdrží diplom a jsou vyfocení do síně slávy.

Pochvala či pojmenování úspěchu je jedním z nejdůležitějších faktorů pro dlouhodobou motivaci zaměstnanců. Navíc v Mall Group se děje řada skvělých věcí, o nichž ostatní často ani netuší. Vyjádření respektu těm, kteří udělali něco navíc nad běžný pracovní standard nebo přišli s nějakou inovací či zlepšením, je stejně důležité, jako ostatní benefity," dodává k projektu HR ředitel Ondřej Slabý.

Diplom za respekt • 

Zajímá vás, jaké projekty získaly za poslední měsíce Respekt? Všechny úspěšné kolegy zde nejde ani vyjmenovat, ale již v loňské sezóně si ocenění vysloužil například tým kolegů z RnD. Ti obdrželi uznání za svou vynalézavost, kdy v době Black Friday zvládli vybalancovat technické systémy tak, aby sezónní nápor ustály s minimálními výpadky. Další uznání získal za osobní zodpovědnost tým programátorů on-line synchronizace. Díky jejich úspěšnému projektu můžeme měnit strukturu webu téměř okamžitě. Ocenění neminulo ani kolegy z týmu Commercial, kteří se postarali o zprovoznění sezonních výdejních míst v Praze v rekordním čase a s obrovským nasazením.

Patříte mezi podobné nadšence, kterým leží svěřený projekt na srdci a udělají pro něj maximum? Přidejte se k nám, a získejte za svou práci třeba respekt. Navštivte naše kariérní stránky a dejte nám o sobě vědět.