MALL BOXING: video recenze plné nečekaných zvratů | Blog Mall.cz

Video recenze plné nečekaných zvratů: představujeme MALL BOXING

Je rychlejší vrtačka nebo rekordman ve skládání Rubikovy kostky? V pořadu MALL BOXING jdeme na recenze po svém – testujeme nové produkty originálně a podrobujeme je zatěžkávací zkoušce, kterou nečekáte. Čtěte, na co všechno se můžete v novém pořadu těšit.

MALL.CZ spustilo internetovou televizi MALL.TV loni v říjnu. Najdete v ní třeba inspiraci na vaření či fotografování, zábavné stand-up show a řadu dalších videí. Nový pořad MALL BOXING pak přináší čerstvý vítr na pole recenzí. Nejde jen o to ukázat divákům předmět ze všech stran. Od testerů dostane každý produkt pořádný zápřah a to originálním způsobem.

Co je náplní MALL BOXINGu?

Představení a testování nových produktů netradičním způsobem, ale také tipy, jak produkty využít a co všechno s nimi podniknout.

Zapomeňte na klasické vyjmenování parametrů, které vyčtete v příbalovém letáku každé technologické hračky. Zatěžkávací zkoušky jsou vždy ušité produktu na míru. V případě oblečení a doplňků se zase můžete těšit na pořádnou dávku inspirace – představíme vám, co je trendy nebo jak si vylepšit šatník.

A nová testovací videa přibývají každý týden.

Potkáte se s Pedrem, Stejkem a Jitkou

Video testováním vás provází tři známé osobnosti z YouTube světa:

  • Petr Florián neboli Pedro – je známý hlavně svými videi o počítačových hrách a sportu i kanálem, kde publikuje přezpívané verze populárních hitů. V MALL BOXINGu pro vás otestuje třeba spacáky, malířské potřeby nebo vrtačky.
  • Jakub Steklý neboli Stejk – svůj YouTube kanál má od roku 2010, natáčí hlavně videa o zajímavostech z filmů a seriálů nebo různé výzvy. V MALL BOXINGu připravuje recenze nových foťáků, bluetooth reproduktorů nebo třeba kamer do auta.
  • Jitka Nováčková – modelka a vítězka České Miss z roku 2011 na YouTube nejčastěji přidává videa o cestování, jídle, módě nebo zdravém životním stylu. V MALL BOXINGu proto otestuje třeba kosmetiku, sluneční brýle, ale i dětské příkrmy.

Pedro, Jitka Nováčková a Stejk představují v MALL BOXINGu produkty ze světa bydlení, lifestylu i elektra. • 

Tankové bitvy a další recenze

Videa v MALL BOXINGu nejsou jen zábavné. Přináší i užitečné informace pro všechny, kteří třeba uvažují o nákupu vybraných produktů. Zjistíte, jaké jsou jejich výhody a nevýhody, ale také se inspirujete, k čemu všemu produkty využít. A vždy vás čeká i něco navíc, čím vás autoři recenzí překvapí. Podívejte se na videa a zjistěte třeba:

>> Podívejte se na všechna videa z MALL BOXING na MALL.tv. <<

Na podzim pro vás navíc chystáme speciální překvapení, které MALL BOXING ještě víc roztočí. Počkejte si na něj.

Sledujete MALL BOXING na MALL.tv? Napište nám do komentářů, co vás zatím nejvíc zaujalo.

Videa najdete i na našem YouTube kanále. Novinky pro vás ale chystáme i na Facebooku či Instagramu.