Zjistěte, co na sebe prozradili moderátoři MALL BOXINGu | Blog Mall.cz

Zákulisí MALL.TV: co na sebe prozradili moderátoři MALL BOXINGu?

V pořadu MALL BOXING vídáte netradiční video recenze produktů od kosmetiky až po kamery do auta. Kdo pro vás ale věci testuje a podrobuje zatěžkávacím zkouškám? Představujeme Pedra, Jitku a Stejka – testery z MALL.TV. Čtěte, co na sebe prozradili.

Pořad MALL BOXING už jsme vám představili v předchozím článku. Pedro, Jitka Nováčková a Stejk v něm originálně testují produkty ze světa bydlení, lifestylu i elektra. Tentokrát si ale vzali na mušku sami sebe. Prozradili, jaký vztah mají k vychytávkám, které testují, ale třeba i to, jakým věcem v obchodě nikdy neodolají.

Pedro: k testování kutilských vychytávek ho přivedl dům na stromě

Petra Floriána alias Pedra možná znáte ze sociálních sítích – patří tam totiž k nejvlivnějším Čechům a má 900 tisíc odběratelů. Nejznámější je díky YouTube kanálu PedrosGame, který založil v roce 2012 a kam dodnes nahrává videa o hrách, jako je Minecraft, Mafia II nebo The Sims 3. Později si založil ještě sportovně zaměřený kanál PedrosFun a kanál PedrosVoice, kde publikuje přezpívané verze populárních hitů.

Kromě her a sportu ho ale vždycky bavilo i kutění a vyrábění. A právě proto se v MALL BOXINGu pustil do recenzování pomocníků pro dům, zahradu i sport. Jak se k tomu dostal? 

„Už od malička jsem byl kreativní a bavily mě sporty, příroda i vyrábění všemožných věcí. Nejdříve jsem začal se stavebnicí LEGO a postupně jsem se dopracoval až k tomu, že jsem si asi ve 12 letech sám postavil dům na stromě. Obecně mě asi nejvíc baví práce se dřevem.

Sportům už se sice věnuji jen rekreačně, ale ohromně mě poslední dobou baví hokej, box, fitness a taky rybaření. Posledních pár let navíc chodíme s kamarády občas přespat do lesa – to mě momentálně naplňuje asi nejvíc. Můžu tedy s klidem říct, že můj vztah k oblasti, kterou v MALL BOXINGu dělám, je více než kladný.”

Pedro

Pedrova videa jsou nabitá informacemi i zábavou: „Doufám a věřím, že je moje vystupování před kamerou upřímné a bez přetvářky. A hlavně – umím si ze sebe udělat srandu,” charakterizuje svůj styl Pedro. • 

3 otázky na tělo pro Pedra

1. Co považuješ za svůj největší kutilský úspěch?

Asi ten zmiňovaný dům na stromě. Z poslední doby možná výroba rámové pilky uprostřed lesa, jen za pomoci nože.

2. Který sport bys nikdy nezkusil a proč?

Chtěl bych zkusit všechno – jsem na tohle tak trošku blázen a mám rád výzvy.

3. Jaké jsou tvé nejméně oblíbené domácí práce?

Nesnáším obecně uklízení, ale přitom mi vadí nepořádek. :)

>> Podívejte se na všechny video recenze od Pedra na MALL.TV. <<

Jitka: testuje fashion a věří, že „bez práce nejsou kabelky”

Móda je její život – Jitka Nováčková je modelka, která v roce 2011 vyhrála soutěž Česká Miss. Fotí, točí reklamy a moderovala třeba SuperStar. Na YouTube má 100 tisíc odběratelů a nejčastěji tam přidává videa o cestování, jídle, módě nebo zdravém životním stylu.

A právě to jsou oblasti, ze kterých představuje nové trendy i na MALL.TV.

„V MALL BOXINGu se věnuji hlavně fashion a beauty. Líbí se mi volnost a možnosti, které máme – vymýšlíme to tak, aby mi témata seděla, a mnohdy se dohodneme, že do videa přidáme i produkty, které sama používám. Můžu tak divákům poradit z vlastní zkušenosti a být real.

Snažím se, aby MALL BOXING s Jitkou měl vždy nějakou specialitku navíc. Neberu se vážně a kromě recenze chci, aby se divák i pousmál nebo se něco naučil.”

Jitka Nováčková

Vedle modelingu nebo natáčení videí se Jitka donedávna věnovala i studiu – v roce 2018 ukončila studium na Fakultě biomedicínského inženýrství ČVUT v Kladně. • 

3 otázky na tělo pro Jitku

1. Co by sis na sebe nikdy nevzala a proč?

Na tuhle otázku už neodpovídám – před pár lety bych řekla ledvinku a teď mám v šatníku dvě. :)

2. Máš nějaký kousek v šatníku, kterého se nechceš zbavit, i když ho moc nenosíš?

Měla jsem tohle dilema, dokud jsem nezačala dávat kousky do charitativních bazarů. To se pak člověk zbaví věcí snadno – vím, že dobře poslouží. Zároveň nemám ráda plýtvání a vyhazování věcí.

3. Jakému oblečení nebo doplňkům nemůžeš v obchodě nikdy odolat?

Jsem na sebe docela přísná. Nemám nafukovací šatnu, takže se často otočím a z obchodu odejdu, protože vím, že podobnou věc už mám. Ale moje motto je: „Bez práce nejsou kabelky" – tak můžete hádat, ha ha.

>> Sledujte všechna videa od Jitky na MALL.TV. <<

Stejk: pro MALL BOXING by natočil víc videí, kdyby žil v seriálu Naruto

Jakub Steklý alias Stejk má na YouTube 800 tisíc odběratelů, kterým točí videa o faktech a perličkách ze světa seriálů a filmů, výzvy nebo takzvaná ask videa, v nichž odpovídá na otázky fanoušků.

Ve světě elektroniky a technických novinek je Stejk jako doma. Můžete ho vídat třeba v pořadu Dotykáč v televizi Óčko, kde představuje zajímavosti z mobilního světa. A pokud si pamatujete televizní pořad Hrajeme s Alim, i tam se Stejk blýsknul v oblasti filmů nebo moderních technologií a vychytávek. Jeho koníčkem jsou i počítačové hry.

„Vztah k elektronice mám pozitivní a hodně mě baví se o ní dozvídat něco nového, což je jedna z věcí, která se mi na natáčení líbí. Zároveň je skvělé, že si můžu vyzkoušet úplné novinky.

Se štábem se snažíme, aby naše recenze nebyly jen obyčejná videa o tom, že něco vyndám z krabice a řeknu o tom podrobnosti jako hmotnost a podobně. Spíše chceme jít jiným směrem a věci netradičně vyzkoušet – být prostě jiní. Děláme s testovanými produkty srandu, parodujeme celebrity a tak. Dokud nás nezavřou. :)“

Stejk

Svůj kanál na YouTube si Stejk založil už v roce 2010, kdy byla česká youtuberská scéna ještě na začátku. • 

3 otázky na tělo pro Stejka

1. Jaká je tvoje nejoblíbenější hra?

Z počítačových jsou to hlavně ty, které se datují do starších let. Jedny z prvních, kterým jsem propadl, byly Stronghold Crusader, RollerCoaster Tycoon nebo Tzar. Potom miluju starší Need For Speed, konkrétně Underground 2 a Most Wanted. Jednou bych si chtěl pořídit auta z těchto her i ve skutečnosti. Pokud vezmu hry z reálného světa, tak je mou nejoblíbenější Nikdy jsem. :)

2. V jakém seriálu nebo filmu bys chtěl žít a proč?

Rozhodně Pokémon nebo Naruto. Ohledně Pokémonů – kdo by si nechtěl vycvičit ohnivého draka nebo obřího kamenného „hada"? Naruto, to je moje srdcovka. Jelikož jsem workoholik, tak přesně vím, jak bych využil Kage Bunshin (zasvěcení vědí).

3. Jakým technologickým novinkám nikdy neodoláš?

V poslední době koukám hodně na zrcadlovky a kamery, protože bych chtěl investovat do nové techniky na natáčení. Navíc už mi dosluhuje mobil, tak pomrkávám i po různých vlajkových lodích prémiových značek. Jinak se mi hodně líbí retro konzole, takže když nějaká nová vyjde, rád ji vyzkouším.

>> Nenechte si ujít všechna testování od Stejka na MALL.TV. <<

Sledujte video recenze v MALL BOXINGu

Nová testovací videa vychází na MALL.TV každý týden. Kromě pořádné porce zábavy v nich najdete užitečné informace, pokud třeba zvažujete nákup vybraných produktů, ale také inspiraci, k čemu všemu produkty netradičně využít.

Na podzim pro vás navíc chystáme v pořadu MALL BOXING speciální překvapení. Počkejte si na něj.

>> Podívejte se na všechna videa z MALL BOXINGu na MALL.TV. <<

Sledujete MALL BOXING? Napište nám do komentářů, kterého moderátora jste si nejvíc oblíbili.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na Youtube.