Zapojte se do blogerské soutěže s MALL.CZ | Blog Mall.cz
Zapoj se do blogerské soutěže s MALL.CZ a dej o sobě vědět světu

Zapoj se do blogerské soutěže s MALL.CZ a dej o sobě vědět světu

Na MALL.CZ právě rozjíždíme velkou blogerskou soutěž, do které se můžeš zapojit i ty se svým blogem. Nejen, že máš šanci vyhrát skvělé ceny, ale navíc o svém blogu dáš vědět celému světu. Nemáš šanci prohrát, protože jsme si připravili výhry pro každého.

Prázdniny jsou za námi, ale ty máš určitě kupu zážitků, které si zažil s kamarády nebo s rodinou. Je škoda, aby o tom nikdo nevěděl, proto jsme uspořádali soutěž pro všechny, kteří mají svůj blog a nebojí se výzev.

Ať už pro tebe byl důležitý jakýkoliv zážitek, ať už si v létě zažil cokoliv, na co nikdy nezapomeneš, napiš o tom příspěvek na svůj blog a dej nám vědět. Je jedno, zda si chytal ryby s dědou u rybníka za vesnicí nebo se vydal do Japonska na čajové obřady. Napiš zkrátka o tom, co tě bavilo a co sis opravdu užil. My si to přečteme a určitě tě odměníme!

A jak? Připravili jsme si cenné výhry pro tři nejlepší příspěvky, takže máš šanci vyhrát akční kameru Lamax X9.1, foťák POLAROID Originals OneStep 2 anebo FujiFilm Instax Mini 9. Nejlepší příspěvky navíc zveřejníme na sociálních sítích a tady na blogu MALL.CZ, takže se o tobě dozví celé širé okolí.

Myslíš, že nemáš šanci vyhrát? I pro ostatní jsme připravili cenu útěchy, a ne jen tak ledajakou. Každý účastník dostane voucher v hodnotě 1 000 Kč na nákup právě na MALL.CZ. A to už stačí na slušný nákup, ne?

Pokud se chceš do soutěže zapojit, kompletní pravidla najdeš na stránkách https://www.mall.cz/blogerska-soutez.

Přejeme ti hodně štěstí!