MALL BOXING: novými moderátorkami jsou Agáta a Naty | Blog Mall.cz

Nová posila MALL BOXINGu: čím vás překvapí Agáta a Naty?

Netradiční video recenze produktů od slunečních brýlí až po vybavení do dílny, pořádná dávka zábavy i užitečné informace – to je pořad MALL BOXING na MALL.TV. Do naší testerské party teď přichází nové posily: Natálie Kotková a Agáta Prachařová. Čtěte, jaké produkty si vezmou na mušku a co o nich možná ještě nevíte.

Pořad MALL BOXING můžete sledovat na MALL.TV už přes půl roku. Každý týden vychází videa, kde naši testeři zkouší produkty ze světa lifestylu, bydlení i elektroniky.

Do teď jste v MALL BOXINGu vídali Stejka, Pedra a Jitku Nováčkovou. Ta se s vámi rozloučila před Vánoci videem o svátečních outfitech. Abychom vyrovnali moderátorské stavy, ke Stejkovi a Pedrovi přibyly Agáta a Naty. Jak představují oblasti, které budou pro MALL BOXING hodnotit?

Naty: tématem mých videí je v podstatě život, a ten miluju

Natálie Kotková je modelka, blogerka a moderátorka. Pokud sledujete soutěže krásy, pak Naty určitě znáte – v roce 2016 se totiž stala Českou Miss a zároveň Českou Miss World.

Kromě módy ji ale baví také cestování, i proto si založila vlastní lifestylový blog The Nattiness, kde píše třeba o jídle nebo zemích, které navštěvuje. V roce 2014 se svým blogem zvítězila v soutěži Blogerka roku v kategorii Objev roku. Vidět ji ale můžete i na YouTube nebo na Instagramu, kde má 173 tisíc sledujících.

K lifestylu má tedy Natálie blízko, takže není divu, že se mu věnuje i v MALL BOXINGu.

„V MALL BOXINGu mám na starosti lifestyle. Tohle téma je v podstatě o životě, ten mě baví a tím pádem mě baví i natáčení MALL BOXINGu. Zkrátka, ať se kolem lifestylu točí cokoli, tak je to pro mě zajímavé. Líbí se mi, že můžu divákům předat něco, v čem se vyznám (alespoň trochu). A nebo naopak přímo před diváky zkouším něco poprvé nebo se učím něčemu, co neznám. To mě na tom celém baví asi nejvíc.

Příjemný bonus je parta, se kterou MALL BOXING natáčíme. Jsem vděčná za tu atmosféru – často se smějeme mým přeřekům a hláškám, užíváme si to.”

Naty

Natálie v MALL BOXINGu testuje kosmetiku i módní kousky: „Jsem upřímná, veselá a bezprostřední a toto své já chci zrcadlit i do videí,” představuje Natálie svůj styl. • 

3 otázky na tělo pro Naty

1. Jaký kousek vždycky musíš mít v šatníku bez ohledu na módní trendy?

Něco neutrálního, minimalistického, lehce kombinovatelného – třeba bílé tenisky, bílé tričko a modré džíny.

2. Co se týče módy a oblékání, je někdo, kdo tě inspiruje? A v čem?

Plno osobností se obléká hezky, zajímavě, originálně. Podle mě je ale styl jedinečný u každého z nás a tak se spíš řídím tím, v čem se jak cítím a na jakou příležitost se oblékám. Nemám přímo osobnost, kterou bych sledovala denně. Mou inspirací je spíš mix všeho možného, co sleduji na Instagramu a Pinterestu.

3. Co by sis na sebe nikdy nevzala a proč?

Řekla jsem si, že na takovou otázku už raději nikdy odpovídat nebudu. Vždy, když jsem si u něčeho řekla, že to nikdy (!) neobleču, tak se to časem změnilo a teď to nosím. Třeba oranžovou barvu, která je najednou mou oblíbenou barvou a je nade vše. Kdybych teď odpověděla třeba klóbrc, kdo ví, za pár let ho možná budu mít. :)

>> Podívejte se na všechny video recenze od Naty na MALL.TV. <<

Agáta: jsem máma a nejvíc času trávím v kuchyni

Agáta Prachařová je modelka, moderátorka, fotografka a také příležitostná herečka. V roce 2005 se stala 2. vicemiss České republiky a o tři roky později založila vlastní modelingovou agenturu Agatamodels.

Agáta je významnou českou influencerkou a na Instagramu má přes 200 000 sledujících. Sdílí tam například i fotografie se svými dětmi. A právě na své mateřství naváže i v MALL BOXINGu a děti si občas vezme na pomoc. Jak to?

„V MALL BOXINGu mě budete potkávat hlavně v kuchyni – jsem máma, takže i v reálu trávím v kuchyni skoro veškerý čas a baví mě to. Chtěla bych lidem předávat hlavně tipy na rychlé a zdravé recepty.

Kromě vaření se ale těším i na to, že si budeme hrát. Vezmu si na pomoc své děti a budeme zkoušet různé hračky.”

Agáta Prachařová

Agáta zhodnotí v MALL BOXINGu všechno, co se týče vaření a práce v kuchyni. • 

3 otázky na tělo pro Agátu

1. Vzpomeneš si, kdy a co jsi poprvé uvařila?

To bylo určitě vánoční cukroví. Začala jsem ho dělat velmi brzo – myslím, že peču pro celou rodinu tak od tří let.

2. Bez jakého pomocníka (spotřebiče) si neumíš vaření představit a proč?

Asi bez myčky. Kdybych ji neměla, tak v kuchyni trávím mnohem víc času.

3. Máš nějaký vlastní oblíbený recept, který vaříš všem návštěvám?

Dietní salát, moje kámošky ho milují. Je v něm hodně rajčat, hodně petržele a hodně majonézy. :)

>> Podívejte se na všechny video recenze od Agáty na MALL.TV. <<

Pokud vás zajímají i další témata z MALL BOXINGu, podívejte se na Stejkovy recenze elektroniky nebo Pedrova videa o kutění a vyrábění.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na Youtube.