Co by vám nemělo chybět ve skříni pro podzim 2019 | Blog Mall.cz

Oblečte se do trendů podzimu 2019. Frčí fialová i šaty přes kalhoty

Doplňte si skříně o kousky, které ovládají módní mola. Nemusíte chodit v extravagantních modelech, do trendů letošního podzimu vklouznete s několika jednoduchými kusy oblečení a doplňky. Frčí fialová, pestré barvy, šaty přes kalhoty a robustní náhrdelníky.

Fialová drží žezlo i tento podzim

Ať už sáhnete po temně hroznové, lila, šeříkové nebo levandulové, neuděláte chybu. Fialová se totiž drží na vrchních příčkách žebříčku barev pro letošní podzim. Snadno ji nakombinujete s neutrálními barvami, jako například se světle béžovou, bílou nebo černou.

Dalším hitem je kombinace různých odstínů jedné barvy. Do fialové se tedy zahalte od bot až po kabát.

Fialové kousky spolu nakombinujte a předveďte barevnému podzimu celofialový outfit. • 

Kromě fialové jsou v kurzu i pestré barvy. Pokud se necítíte přímo na neonový kousek, přidejte alespoň na intenzitě a pořiďte si například podzimní kabátek či bundu ve výrazné žluté nebo červené barvě. S takovým svrškem vykouzlíte báječné podzimně laděné fotky.

Staňte se hadí ženou

Kůže z předních módních příček snad nikdy nevymizela. Žádá sice složitější údržbu, ale vzhledově a pocitově ji nahradíte jen obtížně. Naštěstí jsou dnes na trhu běžné také umělé kůže, díky kterým kožené oblečení nestojí zvířata život.

Vzor srsti velkých šelem letos mírně ustupuje hadím vzorům. Předvést je můžete na botách, kabelce i kabátku.

Kousek z kůže nebo koženky dodá vašemu modelu eleganci a zjedná respekt. Pokud nechcete působit příliš chladným a břitkým dojmem, rozbijte striktnost kůže jemným prvkem, jako například krajkou na halence nebo na lemu kalhot či legín.

Hadí vzory jsou v kurzu. K barevnému šustivému podzimu se skvěle hodí. • 

Šaty přes kalhoty

Letošní podzim slavíme návrat klasiky, která potěší všechny vyznavače minimalistického šatníku. Oblíbené šaty totiž nemusíte po létě ihned uskladnit, udělají ještě velkou parádu. Nakombinujte je se

Výhodou tohoto vrstvení je, že i vyzývavě krátké šaty se v kombinaci s kalhotami změní v nepobuřující kousek.

Nesmutněte, že musíte letní šaty uložit do skříně. Dejte jim šanci i v sychravém podzimu. Stačí k nim přidat kalhoty nebo legíny. • 

Když se po hezkých letních šatech podíváte na začátku podzimu, výrazně ušetříte. Posezónní zboží se totiž prodává s příjemnou slevou.

>> Pořiďte si letní šaty na MALL.CZ. <<

Podtrhněte svůj vzhled masivním náhrdelníkem

Jedno z módních pravidel říká, že pokud chceme outfit oživit doplňky, pouze jeden z nich by měl být dominantní. Letošní podzim opanují výrazné náhrdelníky.

Ne každý si troufne na masivní řetízky nebo kovové kousky. V tom případě sáhněte po provázkových, látkových nebo korálkových ozdobách krku. Náhrdelníky využijete v modelech s výstřihem, ale skvěle doplní i podzimní roláky.

K výraznému náhrdelníku nepřidávejte výrazné náramky ani náušnice. • 

Kovové náhrdelníky sice převažují, ale nejsou podmínkou pro zvýraznění podzimního modelu. Velkou parádu uděláte i s nadčasovým masivním korálkovým náhrdelníkem.

Nezapomínejte ani na evergreeny

Bez ohledu na aktuální rozmary módní scény uděláte dobře, když si do svého šatníku opatříte základní kousky. Ty totiž snadno nakombinujete se současnými trendy a položíte tak stabilní základ modelům pro každou příležitost.

Patří mezi ně například

  • černé sako,
  • klasické a dobře padnoucí džíny,
  • malé černé (pouzdrové šaty nad kolena),
  • základní trička (bavlněné kousky v bílé, černé a šedé barvě),
  • cardigan
  • a bílá košile.

Podívejte se na 3 modely s bílou košilí na MALL.TV. Předvádí je Jitka z MALL BOXINGu.

>> Sledujte další díly na MALL.TV. <<

Na jaké kousky z podzimní módní vlny si děláte zálusk? Napište nám do komentářů.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.