6 podzimních trendů, které budete chtít ve skříni i vy | Blog Mall.cz

6 podzimních trendů, které budete chtít ve skříni i vy

Listí už začíná pomalu opadávat a je čas provětrat šatníky. S čím přišli módní návrháři tento podzim? Kůže nebo vzorované šaty? Přečtěte si, jak se obléknout, abyste byla in.

1. Dejte průchod své vnitřní šelmě

Zvířecí potisky pořád letí. Cítíte se na geparda nebo spíš klidnější zebru? Vyberte si, co vám sedí, a klidně kombinujte víc vzorů dohromady. Letošní podzim to prý snese.

Zdá se, že už odzvonilo pravidlu, které přikazuje nemíchat více zvířecích vzorů dohromady. Letos na podzim je vše dovoleno. Přesto kombinujte s citem. Zdroj: Pinterest. • 

2. Oblečte si druhou kůži

Kožená od hlavy až k patě. Bez dobře padnoucí kožené bundy se neobejdete žádný podzim.

Ale letos k ní ještě přidejte kožené šaty a sukně ve všech možných barvách – nejrůznější odstíny hnědé až po oranžovou tento podzim nesmí ve vaší skříni chybět.

Hledejte pěkně zářivý kožený kousek, který z vás udělá nepřehlédnutelnou módní ikonu. Sáhněte po modelu, který bude pěkně na tělo, ale klidně i po nějakém rozevlátějším áčkového střihu. 

Kůže se tento podzim nosí ve všech barvách i podobách. Vynikne v detailu na koženém pásku, ale i když budete v kůži od hlavy až k patě. Zdroj: Pinterest. • 

3. Zachumlejte se. A čím víc, tím líp

Tomuto podzimu kralují nejrůznější přehozy, kardigany, ponča a především kápě. Zahalte se do pestrých barev, odstínů hnědé i šedé nebo třeba do výrazných vzorů. Hlavně, aby vám bylo v sychravém podzimním počasí teplo. Takže nezapomínejte ani na další letošní trend – vrstvení.

Vrstvěte jedno přes druhé, nebojte se vzorů ani barev. Čím zajímavější svršek, tím nepřehlédnutelnější diva. Zdroj: Pinterest. • 

NÁŠ TIP: Vezměte si jednobarevný svetřík přes hlavu a zachumlejte se do pestrobarevné vzorované kápě. Když už bude hodně zima, klidně přes sebe hoďte ještě oversize kabát a šik outfit podle módních trendů je na světě.

4. Blýskněte se

Lesk a kovy jsou v kurzu. Blýskněte se taky. Pořiďte si krásný třpytivý kousek, který bude dominantou vašeho outfitu. Anebo decentní doplněk, který ozvláštní vaše malé černé. Záleží, na co se cítíte. Všechny trendy můžou na módních molech vypadat krásně, ale je důležité nosit jen ty, které vám opravdu sednou a ve kterých se cítíte dobře.

Sezóně sice kraluje stříbrná, ale zásadní je třpytit se. A je jedno, jestli to budou odlesky do zlatova nebo ve všech barvách duhy. Zdroj: Pinterest. • 

5. Oprašte oblíbené tvídové svršky

Díky tvídovému saku nebo kabátu můžete nosit své oblíbené šaty ještě o chvíli déle. Pořiďte si skvěle padnoucí kousek, anebo se poohlédněte po oversize modelu. Něco hezkého určitě ulovíte také v second handech i pánských šatnících. Nebojte se experimentovat.

Tvíd je prostě podzimní klasika. Kupte si nadčasový kousek, který s vámi bude dlouhé roky. Zdroj: Pinterest. • 

6. Zahalte se hedvábím

Ani s ochlazením se nevzdávejte sukní a šatů. Spíš naopak. Pořiďte si plisovanou sukni pod kolena z teplejšího materiálu s příměsí vlny nebo v metalických odstínech. Pokud radši nosíte šaty, volte lehké hedvábné materiály. Čím rozevlátější, tím lepší.

Hedvábí se nosí samo.Zvolte jednobarevné šaty jednoduchého střihu nebo vzorované přehozy. Zdroj: Pinterest. • 

Neměňte hned celý šatník, postačí ho ozvláštnit

Určitě vám neradíme, abyste ihned vyměnila celý obsah vaší skříně za nejnovější módní kousky. Trendy berte spíš jako inspiraci. Vyberte si jen jeden nebo dva nové kousky, kterými okořeníte svůj běžný šatník a především to nelamte přes koleno. Hlavní je cítit se dobře.

S příchodem nové sezóny nemusíte hned měnit celý šatník. Pořiďte si jen pár kousků, kterými své základní outfity ozvláštníte. • 

Který z letošních podzimních trendů si rozhodně pořídíte? Napište nám do komentářů.