Chyby, které maminky dělají při online nakupování | Blog Mall.cz

6 chyb, které dělají české maminky při nákupu na internetu

Nákup v online prostředí láká ve srovnání s kamennými obchody výhodnějšími cenami a samozřejmě pohodlím. Při nákupu v některých e-shopech vám však hrozí, že se nepříjemné vypálit. Ve výsledku tak Můžete Zůstat jak bez objednaných věcí, tak bez peněz. Přináší vám proto Několik řada, díky kterým se vyvarujete nejčastěji chybám, kterým se české maminky dopouštějí Během nakupování na internetu.

1. Nakupujte na ověřenou e-shopu, ten neověřený si proklepněte

POKUD se nechcete napálit, nakupujte použít k ověření e-shopech. Jestliže se poohlížíte po nových hračkách , oblečení pro své ratolesti , ale i plenkách či kosmetické potřeby , je pro vás správnou volbou MALL.CZ .

Jestliže jste si ovšem vyhlédli určité zboží na neověřené e-shopu, najdete si o něm Nejprve informace na internetu. Velmi cenným vodítkem jsou pro vás recenze od ostatních uživatelů na specializovaných portálech či internetových fórech. Užitečné reference vám o daném e-shopu MOHOU poskytnout i vaši známí.

Jestliže jste si ovšem vyhlédli určité zboží na neověřené e-shopu, najdete si o něm Nejprve informace na internetu. Velmi cenným vodítkem jsou pro vás recenze od ostatních uživatelů na specializovaných portálech či internetových fórech. Užitečné reference vám o daném e-shopu MOHOU poskytnout i vaši známí.

2. Dejte si pozor na anonymní prodejce

E-shop, který je seriózní, na svých stránkách uvádí veškeré ověřitelné zákonné údaje. A to obchodní jméno, IČO, DIČ, bankovní spojení, telefon, adresu sídla či kontakt na jednotlivé zaměstnance. Při online nákupu se vyhýbejte anonymním prodejcům, který tyto údaje na e-shopu nemají. V tomto případě si totiž nemůžete ani v obchodním rejstříku ověřit, zda daná společnost vůbec existuje.

Objednáváte plenky nebo výživu? V tom případě se vám vyplatí členství v MALL klubu pro děti. • 

3. Objednávejte si kvalitní zboží za výhodné ceny

Největší jistotu, že vám přijde kvalitní zboží, máte Zejména k ověření e-shopech. Aby vás dané věci vyšly co nejvýhodněji, vyplatí se vám zaregistrovat do věrnostních programů. V případě MALL.CZ vyzkoušejte MALL klub pro děti , v rámci kterého Můžete nakupovat dětské zboží a potřeby pro své děti rovnou s Několik výhodami.

Co je hlavní, díky MALL klubu pro děti výrazně ušetříte. Hned po registraci do tohoto programu získáte 200 Kč na nákup dětského zboží a takové máte při objednávce vyšší než 300 Kč dopravu zdarma po dobu 90 dní. Jako členům klubu vám bude navíc do vašeho e-mailu chodit každý měsíc elektronická knížka plná speciálních slev na dětské zboží . Stačí si vybrat slevu, která se vám líbí, a ušetříte ještě víc.

>> Chcete se takové stát členem MALL klubu pro děti? Zaregistrujte se ještě dnes! <<

4. Plaťte kartou pouze za určitých podmínek

Abyste při online nákupu nezůstali bez peněz, obzvláště pozor si dejte při placení kartou. E-shop, na kterém zboží objednáváte, by měl při placení kartou používat Platební brány nebe 3D Secure. Co je dále zárukou bezpečného nákupu? Kartou plaťte pouze na těch e-shopech, které vaše údaje při placení šifrují pomocí protokolu HTTPS.

K nákupu v online světě mějte určenou pouze jednu Platební kartu. Abyste předešlé jejímu případnému zneužití, nastavujte si na ní limity pro konkrétní platby. Po objednání a zaplacení zboží limit na TÉTO kartě Následně snižte pro jistotu na nulu.

Jestliže byste meli platit kartou v e-shopu, který vám přijde nedůvěryhodný, vyberte si místo toho raději možnost dobírku nebe osobního odběru. V těchto případech nic neriskujete, protože platíte až při doručení objednaného zboží.

5. Při doručování zboží mějte oči na stopkách

Když budete přebírá zabalené zboží od dopravce, vždy zkontrolujte, zda vám přišel balíček neporušený. POKUD máte pocit, že je zásilka porušena a zboží rozbité, balíček rozhodně nepřebírejte. Sepište naopak s daným dopravcem protokol o reklamaci zásilky. O tomto postupu informujte takové e-shop, ze kterého jste si zboží objednali. Vyhnete se tak možným nepříjemnostem.

Nakupovat online spolu s dětmi? Proč ne! • 

6. Nenechte se zmást. Nakoupené zboží Můžete bezdůvodně vrátit do 14 dnů

Zboží, které si kupujete na internetu, si samozřejmě nemůžete předem vyzkoušet. Právě proto máte právo většinu zboží bez udání důvodu do 14 dnů vrátit. Peníze byste přitom mele dostat zpátky nejen za zboží, ale i za poštovné a balné (nárok na vrácení peněz za služby je pouze u nejnižších možných nákladů, které bylo možné na e-shopu zvolit). Nenechte se proto nachytat, POkud vás od této skutečnosti bude e-shop, na kterém jste nakoupili, odráží.

Pokud navíc nakoupíte zboží z dětského sortimentu na MALL.CZ a zároveň budete členy MALL klubu pro děti, můžete nepotřebné zboží vrátit bez udání důvodů do 30 dnů na místo běžných 14 dnů.

>> Do MALL klubu pro děti se můžete zaregistrovat i vy. Stačí kliknout ZDE. <<