5 předností nových bio příkrmů od Sunaru | Blog Mall.cz

5 předností nových bio příkrmů od Sunaru

Ani se nenadějete a z malého miminka se stane velký jedlík, který by si vedle mateřského mléka rád smlsnul i na dalších výživných dobrotách. Pokud právě řešíte zavádění příkrmů do dětského jídelníčku, vyzkoušejte novinky z řady Sunar BIO.

Značka Sunar představuje novou řadu příkrmů v bio kvalitě, které kromě lahodné chuti nabízí i několik dalších benefitů:

Pro děti od ukončeného 4. měsíce

Nové příkrmy od Sunaru jsou určené pro kojence od ukončeného 4. měsíce věku. Díky jemné konzistenci si na ně miminko snadno zvykne a zavádění pevné stravy do jídelníčku půjde snadno.

V nabídce najdete čistě zeleninové příkrmy, se kterými je při přechodu na pevnou stravu ideální začínat. Vyzkoušejte například kombinaci dýně a brambor. Skleničku stačí jen ohřát ve vodní lázni a chutný oběd pro špunta máte připravený  

>> Vyberte prckům zeleninový příkrm od Sunaru. <<

Suroviny v bio kvalitě

K výrobě příkrmů z řady Sunar BIO je použita pouze:

  • zelenina získávaná v souladu se zásadami šetrného ekologického zemědělství v baby bio kvalitě
  • a vysoce kvalitní libové maso. 

Maso-zeleninové příkrmy z řady Sunar BIO jsou určené pro děti od ukončeného 6. měsíce. Obecně se doporučuje přidávat maso do jídelníčku zhruba 2 až 3 týdny od doby, kdy jste začali se zeleninovými příkrmy.

Pokud už zavádíte maso-zeleninové příkrmy, sáhněte třeba po kombinaci zeleniny, kuřecího masa a rýže bez přidané soli a lepku, která dětem zajistí pestrý a vyvážený oběd.

Na Sunar příkrmech si pochutnají děti už od ukončeného 4 měsíce věku.

Bez přidaných konzervantů, aromat a barviv 

Jelikož jsou příkrmy Sunar BIO vařené a sterilizované ve vodní lázni, není potřeba do nich přidávat žádné konzervační látky. Během výroby na skleničku s příkrmem navíc působí vysoké teplo, takže se vakuově uzavře. Příkrm tak neztratí vysoké výživové hodnoty ani chuť a barvu použitých surovin.

>> Bio příkrmy od Sunaru koupíte na MALL.CZ. <<

Ideální obsah luštěnin

Příkrmy Sunar BIO obsahují také významný podíl luštěnin, které miminkům zajistí dostatečný přísun bílkovin rostlinného původu. Příkrm se zeleninou, krůtím masem a čočkou určený pro děti od ukončeného 8. měsíce má z celé řady nejvyšší obsah luštěnin a navíc lahodnou chuť, takže si ho prckové jistě oblíbí. 

Široký výběr příchutí i balení pro různé příležitosti

V nabídce řady Sunar BIO vyberete kromě zeleninových a maso-zeleninových příkrmů také ovocné přesnídávky nejrůznějších příchutí. Pokud s dětmi často cestujete nebo jezdíte na výlety, jistě vám přijde vhod cestovní kapsička Sunar BIO. Pochutnají si na ní prckové už od 4. měsíce věku. Určitě vás navíc potěší, že je tato svačinka v ekologickém obalu, který je z více než 70 % vyrobený z cukrové třtiny.

>> Nakupte ovocné i masozeleninové příkrmy na MALL.CZ <<

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.