20 nej tipů na dárky, ze kterých vyberete ten pravý pro každého | Blog Mall.cz

20 nej tipů na dárky, ze kterých vyberete ten pravý pro každého

Vánoce už se blíží, nápady ale docházejí. Už zase váháte, čím potěšit u stromečku dědečka nebo vaše pubertální dítko? Dali jsme dohromady seznam dárků, ze kterých si zaručeně vyberete pro každého. Inspirujte se a zvládněte letos výběr dárků s přehledem.

1. Vinotéka pro milovníky pohody

Sklenka dobrého vína nepatří jen k Vánocům. Pokud si vaši rodiče nebo kamarádi občas užijí hezký večer s dvojkou bílého i během roku, darujte jim pod stromeček vinotéku. Rázem si budou připadat jako opravdoví znalci – nejen, že budou mít lahve kam ukládat, ale navíc víno vždy vychladí na tu správnou teplotu.

>> NÁŠ TIP: Vinotéka Philco PW 12 <<

2. Deka na hraní pro miminka i rodiče

Máte ve svém okolí novopečené rodiče? Plenek nebo lahviček na pití už dostali dost. Potěšte je originálně – třeba hrací dekou pro jejich miminko. Některé jsou doplněné hrazdou, chrastítky, kousátky nebo vyhrávají různé melodie – dítko si na takové dece vydrží hrát celé hodiny a vy tak rodičům darujete chvilku odpočinku.

>> Pořiďte deku na hraní s hrazdou a světly na MALL.cz <<

Myslete o Vánocích i na ty nejmenší a jejich rodiče. Kromě hraček se jim může hodit i praktická deka na hraní. • 

3. Remoska pro chytré kuchařky

V remosce vařily už naše babičky. Ocení ji ale i kamarádka nebo sestra, která je v kuchyni jako doma. Může s ní péct, dusit, smažit i grilovat. A to všechno v jednom hrnci. Navíc si pak můžete společně užívat večery s dobrotami, které v remosce připraví.

>> NÁŠ TIP: Remoska R22F GRAND Teflon Classic <<

4. Čepice a šála na sport i do města

Chcete-li dárkem zahřát u srdce, začněte nejprve od hlavy a krku. V zimě se zkrátka parádní čepice s šálou hodí. Pořiďte je v krásném dárkovém balení třeba své mamince:

>> v elegantním bílém provedení do města nebo

>> v tmavém provedení na výlety i sport.

5. Hračky pro zvířata

Nezapomínejte na Vánoce ani na čtyřnohé mazlíčky. I oni si zaslouží nějaké to překvapení:

6. Sada nářadí pro správného kutila

Pořád něco spravuje, kutí nebo vymýšlí? Jestli svého tatínka nebo dědečka nikdy nemůžete dostat z dílny, je to jasné – vylepšete mu jeho kutilskou výbavu. Třeba se sadou speciálních vrtáků do všech materiálů nebo magnetickým držákem neuděláte chybu. Anebo mu pořiďte hezky všechno v jednom kufříku.

>> NÁŠ TIP: 33dílná sada vrtáků a bitů Bosch X-Line <<

Každého kutila potěšíte extra vybavením do jeho dílny. • 

7. Magnetický trenažér pro náruživé sportovce

Jestliže jste rodinné sportovce vždycky obdarovali funkčním oblečením nebo poukazem do sportovního obchodu, zkuste to letos jinak. Darujte jim třeba magnetický eliptical – trenažér, se kterým mohou tužit svaly i doma a dopřát si pořádný silový trénink.

>> Vyberte ten správný magnetický eliptical na MALL.cz <<

8. Monitor (nejen) pro hráče

Ať už máte doma malého nadšence do počítačových her nebo manžela, který v jednom kuse pracuje u počítače, dopřejte jim pohodlí a darujte k Vánocům nový monitor. Zvlášť, jestli je ten starý příliš malý nebo neredukuje modré světlo, které vadí očím.

>> NÁŠ TIP: Monitor Samsung S24F350 <<

9. Nové brusle na rybník i stadion

Jakmile zamrzne rybník, už je tam – pokud si vaše malá princezna zkouší piruety a krasobruslařské skoky i v obýváku a z ledu ji nikdy nemůžete dostat, potěšte ji novými bruslemi. V zimě si pak užijete společnou pohodu a bruslařské chvíle.

>> NÁŠ TIP: Tempish Dívčí roztahovací brusle <<

10. Zapékací mísa pro vášnivé kuchařky

Zvlášť misky do mrazáku, zvlášť misky do mikrovlnky a speciální pekáče do trouby. Jestli to takhle vypadá u vaší babičky nebo maminky doma, máte dárek vymyšlený jedna dvě – pořiďte jí keramickou zapékací mísu, se kterou zvládnou všechno. Správné kuchařky se bez ní neobejdou. Ale pozor – vybírejte i podle vzhledu, aby se hodila do kuchyně.

>> Červený oválný pekáč s poklicí Emile Henry <<

>> Béžový oválný hrnec s poklicí Emile Henry <<

Zapékací mísou potěšíte mladé hospodyňky i ostřílené kuchařky, které jsou v kuchyni jako doma. • 

11. Televize pro celou rodinu

Už byste si domů zasloužili novou televizi? A nezapomeňte také na přechod na nové vysílání DVB-T2. Mrkněte se, jestli vaše televize nový standard podporuje. A jestli ne, využijte Vánoce a nadělte si hromadný rodinný dárek. Sledování vánočních pohádek si pak užijete o to víc – celá rodina.

>> NÁŠ TIP: QLED televize Samsung QE55Q6FN <<

12. Sada na holení pro každého muže

Ať už chodí váš tatínek nebo manžel hladce oholený nebo si potrpí na dokonale upravený vous, což takhle mu darovat holicí sadu – strojek a holicí gel v jednom?

>> NÁŠ TIP: dárková holicí sada Gilette Fusion5 ProGlide <<

13. Sluchátka pro puberťáky

S oblečením nebo školními pomůckami u puberťáků Ježíšek zrovna nezaboduje. Zamyslete se, co nejraději dělají a pořiďte jim dárek podle jejich vkusu. Pokud rádi poslouchají muziku, sáhněte po originálních sluchátkách – a když budou navíc bezdrátová, tím líp.

>> Vyberte dětem bezdrátová sluchátka na MALL.cz <<

14. Elegantní šátek pro maminku

Zase měkejš? Už dávno neplatí, že měkké dárky nikdo nechce. Naopak – když si dáte záležet s jejich výběrem, mohou být tím nejlepším, co pod stromečkem obdarovaný najde. Třeba luxusní šátek, který si vaše maminka už dlouho přála.

>> Potěšte dámy ve svém okolí elegantním šátkem z MALL.cz <<

Potěšte ženu ve svém okolí šátkem – vzor může být decentní a nenápadný, nebo výrazný a originální. • 

15. Instax foťák na uchování vzpomínek

Hledáte-li dárek, kterým potěšíte malé i velké, dál nepátrejte. Darujte foťák, se kterým si každý uchová ty nejhezčí vzpomínky – ať už jsou to rodinné oslavy nebo třeba výlety s kamarády ze školy. A když pořídíte polaroid, fotky vyvoláte během několika sekund a dárku vtisknete ten správný retro rozměr.

>> NÁŠ TIP: Fotoaparát FujiFilm Instax Square SQ6 Pearl White <<

16. Hrajte si spolu: darujte Xbox nebo PlayStation

I když byste byli radši, aby vaše děti trávili čas s knihou nebo nad učením, dopřejte jim čas od času zábavu – a klidně i tu herní. Třeba se vám nakonec večery u PlayStationu nebo Xboxu taky zalíbí a užijete si u her rodinnou pohodu. Nezapomeňte také zjistit, které hry by se dítkům líbily, a pod stromeček jednu nebo dvě přibalte.

>> NÁŠ TIP: Microsoft Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 <<

>> NÁŠ TIP: Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man <<

17. Hračky pro malé školáky

Děti jsou často pěkný dáreček samy o sobě. O Vánocích si ale užívají dárky víc než kdokoli jiný. Dejte si záležet při výběru těch správných hraček.

  • Pro holky: pokud vaše děti neustále vymýšlí příběhy a od panenek je nemůžete odehnat, vyberte jim třeba některé z hraček Sylvanian families – s postavičkami zvířátek si užijí tu správnou zábavu. Mohou jim stavět domečky nebo s nimi vyrazit na výlet na kánoi či k majáku. 
    >> NÁŠ TIP: Sylvanian Families Maják <<

K Vánocům hračky prostě patří – vybírejte takové, díky kterým se děti něco naučí. • 

18. Parfém pro každého

Aroma vanilky nebo skořice k Vánocům neodmyslitelně patří. Ale jsou i další vůně, se kterými vykouzlíte tu správnou atmosféru. Které? To přece záleží na vás! Darujte pod stromeček parfém – potěší muže i ženy. Při výběru vůně dejte na instinkt a vybírejte podle toho, jestli se vám k obdarovanému hodí.

19. Nový mobil pro moderní nadšence

Pokud se někomu z vašich blízkých přes rok rozbil telefon, Vánoce jsou ideální příležitost koupit nový. Potěšte své potomky, manžela nebo třeba tatínka – novou technickou hračku si užije každý. A chcete-li být za hvězdu, vybírejte originální modely s barevnými kryty, které vyniknou.

>> NÁŠ TIP: Mobil Huawei P20 Lite <<

20. Kniha pro milovníky čtení

Stejně jako ponožky jsou vánočním evergreenem také knihy. Výběr je nekonečný a každému můžete pořídit titul přesně podle jeho gusta. Babičce detektivku, dítku encyklopedii a tatínkovi třeba napínavý román.

>> NÁŠ TIP: Dobrodružný thriller Šelma od autora Andrew Mayne <<

Už jste začali s výběrem vánočních dárků? Napište nám do komentářů, čím letos potěšíte své nejbližší.