6 tipů, jak si užít Valentýna po svém | Blog Mall.cz

6 tipů, jak si užít Valentýna po svém

Zamilované páry kam až oko dohlédne, v restauracích předražená valentýnská menu, všude růžová – Valentýn je tady. Možná jste právě bez partnera nebo tenhle americký svátek zrovna moc neprožíváte. Ale to neznamená, že si nemůžete užít den zamilovaných po svém. Poradíme vám jak.

1. Uspořádejte antipárty

Máte víc známých a kamarádů, kteří Valentýna neslaví, stejně jako vy? Využijte toho a uspořádejte antivalentýnskou párty. Černý dresscode je povinností, sarkastické poznámky a černý humor jsou vítány. K jídlu servírujte jednohubky s česnekovou pomazánkou a jako dezert připravte muffiny, které na protest valentýnské růžové obarvíte na černo potravinářským barvivem.

2. Udělejte si den pro sebe

Na co jste v poslední době neměli moc čas? Když neslavíte Valentýna, věnujte tento den třeba dávno zapomenutým koníčkům nebo věcem, které jindy nestíháte – běžte si zacvičit nebo si zajděte na manikúru.

Kdo říká, že si nemůžete vychutnat láhev šampaňského sami doma. • 

3. Dejte si filmový maraton

Sami nebo s kamarády, to je jedno. Pokud Valentýna nemáte rádi, zkoukněte nejnovější horory, thrillery a šílené komedie (ne ty romantické). Pro dokonalý filmový maraton potřebujete:

  • velkou mísu popcornu nebo nachos zapečené s čedarem a slaninou,
  • něco dobrého k pití
  • a huňatou deku.

4. Odpočiňte si na wellness

Když nemáte nikoho, kdo by vás rozmazlil, rozmazlujte se sami. Na wellness si odpočine vaše tělo i mysl.

Když zrovna nemáte s kým slavit Valentýna, využijte tento den, řekněte třeba mámě a podnikněte něco spolu. • 

5. Vyražte do kina

Pokud se vám nechce sedět doma na gauči a koukat na filmy v televizi, mrkněte, co hrají v kinech. Většinou to nejspíš budou romantické filmy a komedie, takže pokud nemáte náladu na lásku všude okolo, vyberte si nějaký horor nebo thriller. Tam zamilované párečky pravděpodobně nepotkáte.

6. Jděte nakupovat, ale až den poté

Víte, co je na neslavení Valentýna to nejlepší? Že všechny ty čokoládky, červené spodní prádlo a růžové košilky koupíte hned den po svátku zamilovaných s velkou slevou. Na Valentýna tak klidně zůstaňte doma, ale následující den vyražte na výhodné nákupy.

Jak (ne)slavíte Valentýna vy? Napište nám do komentářů.