Investujte do nového spotřebiče. Peníze se vám vrátí | Blog Mall.cz
Investujte do nového spotřebiče. Peníze se vám vrátí

Investujte do nového spotřebiče. Peníze se vám vrátí

Dosluhuje váš sporák nebo kotel? Chtělo by to výměnu! Jejím důvodem ale nemusí být jen fakt, že spotřebič přestává pracovat. Mnohdy se vyplatí vyměnit i funkční zařízení. To zejména v případě, že je velmi staré. Investice do moderního spotřebiče vám přinese mnoho výhod a díky úspornějšímu provozu se poměrně rychle vrátí.

Právě pro úsporu energií a tedy peněz dnes mnoho majitelů domácností mění staré spotřebiče za nové. Jejich provoz je díky moderním technologiím finančně méně náročný. Věděli jste například, že dnes běžné plynové kondenzační kotle mohou být až o třetinu úspornější než staré typy? Spotřebiče s úspornějším provozem jsou zároveň ekologičtější. To je druhá stránka věci, která je dnes silným argumentem.

MÁ SMYSL OPRAVA?

Zamyslet se nad pořízením nového domácího pomocníka je rozhodně na místě, pokud se ten starý porouchal. Není-li výrobek ještě v záruce, nechejte si nejprve vyčíslit náklady na opravu a pak zvažte, zda se vám tento krok vyplatí. Obvykle platí, že je-li stávající porouchané zařízení starší deseti let a náklady na opravu přesáhnou polovinu ceny nového výrobku, má investice do moderního spotřebiče smysl.

DALŠÍ PŘEDNOSTI

S novým spotřebičem ale získáte vedle úspory energií a financí i další výhody. Především moderní funkce, které byste u letitých zařízení očekávat nemohli. Spotřebiče dnes přemýšlejí za vás, říkají si o nutnou údržbu, hlásí, co jim chybí a kde je problém. Nesrovnatelně snazší a komfortnější je i ovládání a obsluha, samozřejmostí bývají dotykové displeje nebo alespoň pohodlné knoflíky či tlačítka, nemluvě o možnosti napojení např. kotle na inteligentní systémy řízení domu. Do třetice je výhodou moderních spotřebičů všeho druhu určitě bezpečnější provoz – samozřejmostí jsou promyšlené dětské pojistky, u trub prosklení, o které se nespálíte, u plynových spotřebičů obecně zajištění proti úniku plynu, u myček a praček zase jistota, že nevyplavíte sousedy atd.  Pro mnohé je konečně výhodou, že nabídka provedení spotřebičů je velmi široká. Vybírat můžete z ryze moderních i retro designů, v bílé, černé i v barvách, vestavěné i volně stojící – záleží jen na vás, co potřebujete.

POŘIĎTE VÝHODNĚJI

K výměně starého spotřebiče za nový vás kromě uvedených důvodů může postrčit i výhodnější nabídka, ať už v rámci výprodejů, předvánočních akcí nebo jako součást služeb vašeho dodavatele energií. Někteří z nich nabízejí zákazníkům nákup spotřebičů za zvýhodněných podmínek, ale zajistí i odbornou montáž a zprovoznění spotřebiče. Za určitých podmínek se na nákladech souvisejících s montáží i finančně spolupodílí. Bonusem může být i asistenční služba – pro případ, že spotřebič vypoví službu zcela náhle.

PODÍVEJTE SE NA MODERNÍ ÚSPORNÉ PRAČKY >>

PODÍVEJTE SE NA MODERNÍ ÚSPORNÉ MYČKY >>

PODÍVEJTE SE NA ÚSPORNÉ MODERNÍ SPORÁKY >>