Jak vybrat pouzdro na mobil? Zkuste to podle svých koníčků | Blog Mall.cz

Jak vybrat pouzdro na mobil? Zkuste to podle svých koníčků

Mobil bez pouzdra je jako rytíř bez brnění. Jak ale vybrat to pravé? Zaměřte se na to, jak trávíte svůj každodenní život a jaké máte koníčky. Jiné pouzdro se bude hodit cestovatelům, jiné workoholikům a jiné zase sportovcům.

Sto lidí, sto pouzder. Obaly na mobily mají dnes tolik funkcí a podob, že je občas problém najít ten pravý. Vybírejte podle své osobnosti. Poznáváte se v některé z následujících?

  • workoholik
  • cestovatel
  • rodič
  • sportovec
  • kreativec

Pokud ano, prozradíme vám, které je pro vás to pravé.

Workoholik: osobní asistent jménem pouzdro

Jste v neustálém pracovním nasazení? Pak se vám bude hodit vyklápěcí pouzdro. V jeho odklápěcí části najdete malé kapsičky, do kterých si můžete dát vizitky, kreditní karty nebo jiné důležité doklady.

Díky tomu nemusíte před setkáním s klientem šátrat v kufru nebo se obávat, že se vám vizitky zmačkají. Pokud chcete na své klienty zapůsobit ještě víc, sáhněte po vyklápěcím pouzdru v koženém provedení.

Do některých vyklápěcích pouzder se vám kromě telefonu a karet vejde také hotovost. • 

Cestovatel: do světa s rancem buchet a kvalitním krytem

Na dovolené u moře i na poznávacím zájezdu do velkoměsta oceníte kryt, které počítá s tím, že si chcete domů odnést suvenýry. Hledejte pouzdra, která jsou s focením kompatibilní. To znamená, že z nich před focením nemusíte nic odklápět ani nic zacvakávat. Díky tomu budete mít mobil stále v pohotovosti a žádný výjimečný snímek vám neunikne.

Hodit se vám bude také kryt, ze kterého vytvoříte stojánek. Při cestě vlakem i večerním relaxu na hotelu tak budete pohodlně sledovat filmy nebo videa na internetu.

Rodič: pouzdro, které přežije děti i jiné živelné pohromy

Rodičové by své telefony měli obrnit obzvlášť. Dítka vám vlezou všude, a nikdy nevíte, co zrovna ukořistí, ožužlají a hodí do kouta. Pokud máte doma ratolest, sáhněte po gumovém pouzdru.

Takové pouzdro ochrání váš telefon před pádem, zasednutím i záměnou za dudlík. Kromě prcka přežije gumové pouzdro také útok vaše čtyřnohého kámoše.

Hraje-li vaše dítko na smartphony hry, s gumovým pouzdrem máte o starost míň. • 

Sportovec: ve zdravém pouzdru zdravý duch

Speciální pouzdra ocení plavci, běžci i jiní sportovci. Pokud chodíte běhat a máte aplikaci, která vám měří uběhnuté kilometry a spálené kalorie, bude se vám hodit běžecké pouzdro, které si připevníte na paži.

Na své si přijdou také milovníci vodních sportů. Tato pouzdra vypadají jako běžecká, ale jsou navíc vodotěsná. Budou se vám hodit například pokud jste na dovolené u moře a nechcete na pláži nechávat telefon bez dozoru, zatímco si jdete zaplavat.

Kreativec: pouzdro, které je originál

Patříte-li mezi kreativní duše, můžete si pouzdra vyzdobit dle libosti. Zkuste si pořídit jednobarevné pouzdro a vyzdobit ho samolepkami, washi páskami, třpytkami nebo lakem na nehty.

Ti největší umělci a DIY nadšenci si pak mohou vyrobit vlastní pouzdro. Existují varianty ze silikonu, recyklovaného papíru, kartonu i plechovek. Obal si můžete také uplést z libovolného materiálu.

I takto může vypadat pouzdro na telefon, které si sami upletete. • 

A pokud se vám nic ručně zdobit nechce, pořiďte si pouzdro s barevným obrázkem nebo motivem – třeba podle vašich koníčků. Zahrádkáři si mohou vybrat pouzdro s květinami, pejskaři pouzdro s čtyřnohým chlupáčem a filmoví nadšenci jistě najdou i pouzdro se svým oblíbeným filmem.

Co o vás říká vaše pouzdro na mobil? Napište nám to do komentářů.