Chcete dokonale posekaný trávník, aniž byste vstávali z křesla? | Blog Mall.cz

Chcete dokonale posekaný trávník, aniž byste vstávali z křesla?

Zní to jako sci-fi, ale je to realita. S robotickými sekačkami budete mít po celou sezónu krásně posekaný trávník, aniž byste pro to museli cokoliv udělat. Tyto chytré sekačky totiž po úvodním nastavení pracují naprosto samostatně.

Jen ohraničíte pozemek – a pak už máte na celou sezónu pokoj

S robotickou sekačkou Bosch Indego 350 Connect máte starost o svůj trávník vyřešenou za pár minut. A to doslova.

Před prvním sečením jen pomocí přiložených vodičů ohraničíte pozemek, který chcete sekat. Robotická sekačka následně tento prostor projede, sama pomocí softwaru a senzorů vypočítá velikost plochy a automaticky zvolí vhodný sekací program i naplánuje, jak často bude potřeba sekat.

Před prvním sečením jen ohraničíte pozemek, který chcete sekat. • 

Následně už se o sekačku vůbec nemusíte starat – maximálně si nastavíte, které dny nebo hodiny chcete mít na zahradě klid. Sekačka poté upraví svůj harmonogram, aby vás nerušila třeba při víkendovém obědě.

O všechno ostatní se Bosch Indego 350 Connect stará automaticky. Sama:

  • vypočítá nejefektivnější způsob sečení trávníku,
  • mění směr při každém sekání, aby jednostranně nezatěžovala trávník,
  • vyhýbá se překážkám
  • a po ukončení programu automaticky zajede do nabíjecí stanice.

Sekačka se po skončení práce sama vrátí do nabíjecí stanice. • 

Poradí si i s velkým a kopcovitým terénem

Namítáte, že na vaši zahradu se robotická sekačka nejspíš nehodí?

Bosch Indego 350 Connect zvládne posekat až 350 m2 plochy, poradí si až s 27% stoupáním a automaticky uhne všem překážkám, aby se pak ihned vrátila zpět na svou dráhu. Sekačka pracuje s chytrým navigačním systémem LogiCut, díky kterému pracuje maximálně efektivně, seče trávu v rovnoměrných pruzích a pamatuje si místa, která jsou již posekaná.

Sekačku ovládnete pomocí aplikace

Jestli vás teď děsí, jak moc je robotická sekačka samostatná, nebojte – s mobilní aplikací Bosch Smart Gardening ji máte neustále pod kontrolou. Sekačku pomocí aplikace kdykoliv spustíte, zastavíte, úplně vypnete nebo například upravíte její časový harmonogram sekání. To vše na dálku, třeba i z druhého konce republiky.

Stroj ovládnete pomocí aplikace ve svém mobilu. • 

Robotická sekačka Bosch Indego 350 Connect vás potěší i velmi nízkou spotřebou energie nebo tichým provozem. Až ji jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete chtít klasickou rotační sekačku.

Jak se robotické sekačky zamlouvají vám? Dejte vědět na našem Facebooku.