7 výhod americké chladničky | Blog Mall.cz

Více místa a funkcí: 7 výhod amerických lednic

Americký sen v českých domácnostech. To jsou americké chladničky. Když je postavíte vedle klasické lednice, je to podobné, jako byste zaparkovali Jaguar vedle Octavie. Jsou větší, lépe vybavené a skvěle vypadají. Výhody jsme pro vás podrobně rozepsali.

1. Více prostoru

Znáte to, přinesete si domů větší nákup ze supermarketu a zjistíte, že ho nemáte kam dát. To se vám s americkou ledničkou nestane. Díky velké šířce lednic a dvoukřídlým dveřím se do americké lednice vejde až 2× více potravin než do klasické lednice.

2. Úspora energie a šetrnost k životnímu prostředí

Americké chladničky jsou skvělou volbou, pokud neradi plýtváte elektřinou a chcete šetřit životní prostředí. Jejich denní spotřeba se pohybuje kolem 0,91,5 kWh a dosahují minimálně energetické třídy A+.

3. Praktické funkce navíc

Americké chladničky umí kromě chlazení i další kousky. Obsahují například:

  • Nápojový automat. Nemusíte se tahat s PET lahvemi z obchodu. Z ledničky si vždy načepujete čerstvou vodu vychlazenou na teplotu, kterou máte nejraději.
  • Výrobník ledu. Skoncujte s nepraktickými vaničkami na led do mrazáku. Kostky nebo ledovou tříšť vyrobíte jedním tlačítkem. A formičky na led můžete využít i jiným způsobem.

>> Vyberte si svou americkou chladničku na MALL.CZ. <<

Do americké lednice se vám toho vejde mnohem víc. A vestavěné varianty nezaberou tolik místa. • 

4. Designová dominanta

Americké lednice se nehodí do malých bytů. Využijí je především majitelé větších kuchyní, kde lépe vyniknou jejich proporce. Díky svým rozměrům a robustní konstrukci jsou středobodem každé moderní kuchyně

5. No frost systém

Díky protinámrazovému systému už vám krajíce chleba ani steaky nepřimrznou k sobě. Nezamrzají ani etikety a samolepky na potravinách. A samozřejmě se pak netvoří led na stěnách mrazáku a lednice, takže ušetříte čas s pravidelným odmrazováním.

>> Přečtěte si, jak nejlépe vybavit kuchyni v rodinném domě. <<

6. Systém rychlého zmrazení

Funkci využijete například při mrazení zeleniny nebo ovoce. Díky rychlému zamrazení si potraviny lépe zachovají strukturu, chuť i barvu a po rozmrazení chutnají jako čerstvě utržené.

7. Domácí minibar

Proměňte svou ledničku v dokonale zásobený minibar. Potraviny a nápoje časté spotřeby, jako třeba pivo, limonády nebo oblíbené sladkosti, máte ihned po ruce ve dveřích a nemusíte otvírat celou lednici. Tím také šetříte energii.

Zapomeňte na tahání lahví, vychlazenou čerstvou vodu si načepujete přímo z lednice. • 

>> Zchlaďte také sebe. Přečtěte si, jak vybrat klimatizaci. <<

A nezapomeňte, že na MALL.CZ pro vás máme všechno možné a uděláme i nemožné, abyste si léto spolu užívali.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.