5 kosmetických přístrojů, které možná neznáte | Blog Mall.cz

5 kosmetických přístrojů, které možná neznáte

Dámy, zapomeňte na drahé krémy a drahé ošetření u kosmetičky. Vytvořte si kosmetický salón doma v koupelně. Pomůžeme vám zorientovat se v kosmetických přístrojích, které vám pomohou vrátit se o několik desítek let zpět v čase.

1. Galvanická žehlička

Galvanická žehlička je jedním ze způsobů, jak udržet pleť odpočatou a ve skvělé kondici. Funguje na bázi pozitivního a negativního galvanického proudu, který povzbuzuje kožní buňky k vyšší aktivitě. Hloubkově vyčistí pleť a následně ji vyživí.

Aby byl efekt galvanické žehličky stálý, je potřeba absolvovat zhruba 5 ošetření, a následně se nechat „vyžehlit“ jednou do měsíce. Pořiďte si galvanickou žehličku domů a ušetřete čas i peníze za návštěvy kosmetického salónu. V dlouhodobém horizontu se to rozhodně vyplatí.

Galvanická žehlička „vyžehlí“ všechny nedokonalosti na vaší pleti. • 

2. Exfoliátor?

Exfoliátor je kosmetický přístroj, který čistí pleť a následně ji i vyživuje, a to čistě na přírodní bázi. Dokáže téměř zázraky. Výsledky jsou vidět už při jeho prvním použití. Pamatujete, jak vypadala vaše pleť v 17 letech? S exfoliátorem si to opět připomenete.

Ultrazvuková technologie zabudovaná do exfoliátoru dokáže během pár vteřin odstranit z navlhčené pleti odumřelé kožní buňky, pot i povrchový kožní maz bez nutnosti použití krémů. Následně aktivně kůži vyživí díky ionizaci a namasíruje. Pomáhá udržet pokožku v obličeji pevnou a pružnou, odstraňuje tzv. druhou bradu a váčky pod očima.

Vyzkoušejte exfoliátor od značky Beurer. Není to jen kosmetický přístroj, ale nově nabyté sebevědomí.

Exfoliátor je jako elixír mládí. Vyhladí vaši pokožku, jako by vám bylo 17. • 

3. Hydronizátor?

Hydronizátor je malý zázrak. Přirozeně hydratuje pokožku bez pocitu vlhka nebo mokra a zároveň fixuje make-up, což ženy jistě ocení. Pomáhá zvyšovat pružnost kůže a snižuje tvorbu vrásek. Vejde se do kapsy, a tak s ním můžete vyrazit do práce nebo na nákupy.

Jak hydronizátor funguje? Dokáže rozprášit vodu do iontových částic o velikosti několika nanometrů. Tím zabezpečí přirozenou hydrataci pokožky, aniž by se orosila. Voda se tak díky velikosti nanokapiček lépe vstřebává do kůže.

Vždy k ruce vám bude kapesní hydronizátor od BE-17. Díky němu bude vaše pleť hydratovaná 24/7.

Dostatečně hydratovaná pokožka má méně vrásek a je svěžejší. • 

4. Ionizátor?

Ionizátor je kosmetický přístroj pro hloubkové čištění, výživu a masáž pleti. Pomáhá odstraňovat vrásky a vrací pleti její mladistvý a pružný vzhled.

Vyživující ionizátor od BE-17 se hodí do každé dámské kabelky. Oproti jiným ionizátorům využívá i principu tepelné terapie.

Ionizátor vyživí vaši pokožku a vrátí jí zářivý vzhled. • 

5. Ultrazvukový kosmetický přístroj s fotonovou terapií?

Ultrazvukový kosmetický přístroj s fotonovou terapií je zařízení kombinující dva typy ošetření – léčbu ultrazvukovými vlnami a fotonovou terapii.

  • Ultrazvuk o určité frekvenci remodeluje kolagenová vlákna a elastin, což má za následek omlazení pleti a zlepšení elasticity i textury pokožky. Díky tomu dochází k vyhlazení obličejových vrásek.
  • Fotonová terapie se používá k ošetření specifických problémů pokožky. Díky ní dochází k přirozeným regeneračním procesům, podpoře tvorby kolagenu, a tím i vypnutí vrásek. 

Vrásky vám pomůže odstranit BeautyRelax Ultrazvukový kosmetický přístroj s fotonovou terapií.

Ultrazvukový kosmetický přístroj navrátí vaší tváři mladistvý vzhled a vitalitu. • 

Máte některý z kosmetických zázraků doma nebo o něm uvažujete? Napište nám do komentářů na náš Facebook, o jaký si napíšete Ježíškovi.

Témata:
  kosmetika, pleť