Tipy, co dělat během chladných říjnových dnů | Blog Mall.cz

Program na chladné říjnové dny? Tyto akce zabaví celou rodinu

Když je venku mlha, prší a teploty padají k nule, člověk by se nejraději zabalil do deky a strávil celý den u dobré knížky nebo filmu. My však pro vás máme lepší program – akce a veletrhy, na kterých parádně zabavíte sebe i rodinu a dost možná na nich s předstihem vyřešíte i vánoční dárky. Čtěte, kam byste v říjnu měli vyrazit.

1. Workshop drhání nití a šňůrek na FOR INTERIOR 2019

Mezi 10. a 13. říjnem můžete v PVA EXPO PRAHA v Letňanech navštívit mezinárodní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků. Krom jiného za pozornost stojí workshop Makramé, na kterém ovládnete speciální techniku vázání nití a šňůrek, které se říká drhání.

Technikou drhání pak svým blízkým vyrobíte originální vánoční dárky jako jsou opasky, náramky, kabelky, dekorace na zdi, závěsy na květiny nebo například vodítka pro psy.

>> Více o veletrhu FOR INTERIOR 2019. <<

Technikou drhání vyrobíte praktické vánoční dárky. • 

2. Závody čtyřkolek na FOR TOYS + FOR BABIES

O týden později, mezi 17. a 20. říjnem, na vás v PVA EXPO PRAHA čekají další dva veletrhy – FOR TOYS a FOR BABIES. Na velkým festivalu hraček a her, respektive potřeb pro děti a kojence, si najdou to své děti každého věku i dospělí.

Ti nejmenší si můžou zajezdit na plyšových koních, ti větší nejvíc ocení závody na čtyřkolkách. A pokud máte děti v pubertálním věku, můžou si zahrát i počítačové hry – současně totiž probíhá veletrh FOR GAMES. Asi ani nemusíme zdůrazňovat, že na těchto akcích během pár minut vyřídíte vánoční dárky pro všechny děti v rodině.

>> Více o veletrhu FOR TOYS. <<

>> Více o veletrhu FOR BABIES. <<

Na plyšovém koni se vaše dítě bude cítit jako kovboj. • 

3. Relaxace na veletrhu BIOSTYL – ECOWORLD

Patříte-li mezi ty, kteří v říjnu Vánoce ještě neřeší, běžte si v termínu 18.–19. října odpočinout na veletrh zdravého životního stylu BIOSTYL – ECOWORLD. Také ten najdete v PVA EXPO PRAHA a těšit se můžete na skvělé přednášky i tipy pro domácnost.

Dozvíte se například, jak udržet své tělo svěží, krásné a mladé nebo načerpáte tipy, díky kterým svou koupelnu proměníte v luxusní spa salon.

>> Více o veletrhu BIOSTYL – ECOWORLD. <<

Co budete v říjnu dělat vy? Lenošit, nebo obrážet akce? Napište nám do komentářů.

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.