Odměňte školáky filmovým dárkem | Blog Mall.cz

Odměňte děti za vysvědčení ve velkolepém filmovém stylu

Za dveřmi jsou nejen prázdniny, ale také filmový festival v Karlových Varech. Svezte se na vlně filmových trháků a obdarujte letos děti za vysvědčení stylově. Vybrali jsme pro vás dárky s filmovou tematikou tří celovečeráků, které si získaly dětská srdce.

1. Epická bitva superhrdinů Avengers

Čtvrtý díl série o hrdinných ochráncích planety a vesmíru uzavřel jednu kapitolu filmů natočených podle marvelovských komiksových předloh. Do filmové historie se zapsal rekordní návštěvností i zisky a vybojoval si místo v srdcích dětí i dospělých.

Odměna za vysvědčení a úprava pokojíčku v jednom. Pořiďte dětem velký plakát Avengers na MALL.cz. • 

>> Velká tapeta s Avengers. <<

Na rozdíl od podobných akčňáků si na své přišly i holky. Při závěrečné strhující bitvě se proti Thanosovi a jeho armádě postavil i zástup superhrdinek.

Pokud máte doma fanoušky marvelovského světa, dopřejte jim za vysvědčení dárek, se kterým vybojují všechny prázdninové bitvy, prozkoumají cizí planety nebo v sobě objeví superschopnosti.

>> Avengers na MALL.cz. <<

Doplňte dětem LEGO sbírku. • 

Náš tip: Věděli jste, že poslední díl Avengers (Endgame) je v pořadí 22. film marvelovského světa superhrdinů? Využijte prázdniny a udělejte si doma filmový maraton s oblíbenými hrdiny.

Dárkem za vysvědčení můžete s dětmi založit sbírku akčních figurek. Nemusíte ale zůstat jen u figurek. Avengers mohou dělat dětem společnost u snídaně, na procházce nebo při usínání.

Za dárek za vysvědčení nemusíte utratit jmění. Děti potěší i drobnost nebo praktická věc s oblíbeným motivem. • 

2. Vypravte se do Ledového království

Filmová hitovka roku 2013 se na podzim letošního roku dočká druhého dílu. Zpříjemněte malým fanouškům královny Elsy, princezny Anny a sněhuláka Olafa čekání na premiéru některým z dárečků za pilnou celoroční práci.

>> Dárky z Ledového království na MALL.cz. <<

Aby si děti za vysvědčení zasloužily velkou pochvalu i v příštím roce, vyberte jim takovou odměnu, díky které ani o prázdninách nenechají hlavičku zcela vychladnout. Ve střehu je udrží:

Ledové království ovládlo i dětské oslavy. Přichystejte pro svoji princeznu nezapomenutelný konec školního roku. • 

Pošmourné dny se nevyhýbají ani prázdninám. Proto dětem dejte kreativní sady, se kterými se i pod střechou zabaví na dlouhé hodiny. Navíc si procvičí jemnou motoriku.

Vyzkoušejte společně například:

3. Tajný život mazlíčků podruhé

Uvažovali jste někdy, co dělají vaši mazlíčci, když nejste doma? Před třemi lety na tuto otázku odpověděl zábavný animovaný film Tajný život mazlíčků. Jestli máte doma psa, kočku, andulku nebo alespoň křečka, zpříjemněte si konec školního roku a na rodinnou komedii se doma podívejte.

Co asi dělají domácí mazlíčci, když nejste doma? Podívejte se na film a zjistěte to. • 

Když vás příběh bláznivých zvířátek a jejich dobrodružství chytí, skočte za vysvědčení do kina na druhý díl. A nezapomeňte s sebou vzít i další dáreček – plyšového dvojníka z filmové zvířecí smečky.

Jak se za páníčky zaklapnou dveře, začnou se dít věci! • 

Patříte s dětmi mezi filmové fanoušky? Nenechte si ujít filmovou událost plnou kvalitních snímků a doprovodného programu. Odměňte sebe i děti za celoroční dřinu a vyrazte mezi 28. červnem a 6. červencem na výlet do Karlových Varů. MALL.cz je hlavním partnerem 54. Mezinárodního filmového festivalu.

Jaké filmy zbožňují vaše děti? Napište nám do komentářů.