Poznejte podle zvěrokruhu, jestli máte doma malého génia | Blog Mall.cz

Je vaše dítě narozené v následujícím znamení zvěrokruhu? Přivítejte doma malého génia

Znamení zvěrokruhu ovlivňuje život člověka téměř v každém směru. Dokonce se podílí také na inteligenci miminka. Podívejte se s námi, která znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejchytřejší. Máte i vy doma malého génia?

Děti ve znamení Vodnáře (20. 1. – 18. 2.): Nejinteligentnější znamení zvěrokruhu

Pokud se vaše dítě narodilo ve znamení Vodnáře, můžeme vám pogratulovat. Jde totiž o nejchytřejší znamení zvěrokruhu. Vodnáři jsou nejen vysoce inteligentní. Jedná se o velmi vynalézavé, ovšem i racionální znamení, které je vyrovnané a které si za každých okolností zachová chladnou hlavu. Děti Vodnáři se totiž na všechno dívají z hlediska logiky.

Děti ve znamení Vodnáře nejsou ani tvrdohlavé, vždy jsou otevřené názorům ostatních. Vzhledem k jejich inteligenci je však nikdy neoblafnete. Aby vám skutečně uvěřily, potřebují jasný racionální důkaz.

Děti ve znamení Panny (23. 8. - 22. 9.): Hledají odpovědi na všechny své otázky

Narodilo se vaše dítě ve znamení Panny? Pak počítejte s tím, že bude stále nad něčím přemýšlet a uvažovat. Ať už jde o praktické záležitosti nebo hlubší témata, Panna si stále klade nové a nové otázky, na které se snaží najít odpovědi. Právě to je jisté znamení geniality.

Čím své dítě, které se narodilo ve znamení Panny zaručeně překvapíte? Jelikož má rádo hádanky, které se snaží stůj co stůj vyřešit, patří mezi jeho nejoblíbenější hračky hlavolamy a rébusy. Děti ve znamení Panny se zkrátka zajímají o záležitosti, nad kterými jejich vrstevníci leckdy mávnou rukou. Neexistuje přitom jediné řešení problému, na které by nenašly odpověď.

Až vaše dítě narozené ve znamení Panny vyroste, bude mít díky své praktické hloubavosti všeobecný přehled. Navíc vám rádo poradí pokaždé, když se jej na něco zeptáte.

>> Rozvíjejte své dítě také pomocí vzdělávacích hraček z MALL.CZ. <<

Děti milují didaktické hračky, díky kterým se mohou dále rozvíjet. • 

Děti ve znamení Kozoroha (22. 12. – 19. 1.): Inteligenci využívají ve svůj prospěch

Velmi chytré jsou rovněž děti ve znamení Kozoroha, které svou nadprůměrnou inteligenci dokážou využít ve svůj prospěch. Jsou to dříči, kteří mají jasnou představu o svých cílech. Díky tomu budou skvěle prospívat ve škole a čekají je úspěchy i v pracovním životě.

Děti Kozorozi s typicky ambiciózní a cílevědomou povahou se nikdy nevzdávají. Když udělají chybu, poučí se z ní a posunou se dál. Tyto děti nejsou ani zbrklé. Než se pustí do řešení určitého úkolu, vše si předem dobře rozmyslí a zváží i možné důsledky svého činu.

Děti ve znamení Štíra (23. 10. – 21. 11.): Jsou nadprůměrně vnímavé

K nadprůměrně chytrým patří také děti ve znamení Štíra. Těmto dětem to velmi dobře pálí. Svou inteligenci, ale také neuvěřitelný postřeh a vnímavost využijí jak ve škole, tak v běžném životě. Jsou totiž schopny velmi rychle porozumět všem informacím, které se k nim dostanou, a následně z nich vytěžit maximum.

Děti ve znamení Štíra mají nejen vysokou inteligenci, ale také obrovskou mentální sílu. Je nemožné, abyste je jakkoli oklamali. Bývají totiž velmi podezíravé a nedůvěřivé.

Děti ve znamení Blíženců (21. 5. – 2. 6.): Velmi rychle jim to myslí i mluví

Stačí, když se zaposloucháte do řeči svého dítěte narozeného ve znamení Blíženců, a hned vám bude jasné, že je geniální. Těmto dětem to myslí, ale samozřejmě i mluví velmi rychle. Mají tak schopnost obrovskou rychlostí získávat a následně šířit informace.

Děti ve znamení Blíženců mívají zpravidla také velký smysl pro humor, což je další znak nadprůměrné inteligence. Kromě toho jsou kreativní, mají výborné verbální schopnosti, velmi dobře si hledají nové přátele a nejraději jsou středem pozornosti ostatních.

Náš tip: Chcete odhalit další schopnosti a povahu svého dítěte, které se odvíjejí od znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo? V tom případě se pusťte do studia odborné literatury, díky níž proniknete do tajů horoskopu.

>> Odborné knihy zabývající se horoskopy zakoupíte na MALL.CZ. <<

Pěstujte u svých dětí lásku ke knihám, které pozitivně ovlivní jejich inteligenci. • 

Každé dítě je originál bez ohledu na to, co říkají hvězdy

Každé dítě je jedinečné. Tato skutečnost se týká jeho povahy a samozřejmě také inteligence. Co je však pro dítě nejdůležitější? Aby už od svého miminkovského věku cítilo, že má dostatek lásky, starostlivosti a péče. S láskyplnou péčí o vaše děťátko vám pomůže také MALL klub pro děti, což je věrnostní klub plný výhod na dětský sortiment, do něhož se můžete zaregistrovat v internetovém obchodě MALL.CZ.

>> Do MALL klubu pro děti se zaregistrujte ZDE.<<

Když se do tohoto klubu přihlásíte, čeká vás coby rodiče spousta výhod. Získáte například slevu 200 Kč na první nákup, ať už svému dítěti objednáte hračky, oblečení, výživu nebo třeba pleny či vlhčené ubrousky. Po šest prvních měsíců máte rovněž v rámci MALL klubu pro děti na všechny objednávky z e-shopu MALL.CZ dopravu zdarma. Každý měsíc také mailem dostanete exkluzivní slevové kupony. Pokud navíc využijete bezplatnou službou MALL Pay, můžete svou objednávku zaplatit až za 30 dnů.

Náš tip: V případě, že si objednáte zboží, které z nějakého důvodu již nepotřebujete nebo které vašemu dítěti nesedí, jako členové MALL klubu pro děti můžete objednávku bez jakéhokoliv důvodu vrátit do 30 dnů na místo standardních 14 dnů.