V Mall Group to žilo i o prázdninách! | Blog Mall.cz

V Mall Group to žilo i o prázdninách!

V průběhu léta byla všude dovolenková nálada. Pokud ale chceme být stále lepší v tom, co děláme, práce není nikdy dost. Právě naopak. Jak jsme tedy přežili letní dny v Mall Group? 

„Pracovní prostředí je pro nás velmi důležité a snažíme se ho udržet příjemné a funkční. Jak se ale rozrůstáme, tak je to těžší a těžší," říká office manažerka Monika Baroušová. I přesto jsme se rozhodli společné prostory, které máme k dispozici, upravit, abychom se i v takovém kolosu, cítili pohodlně. A léto nás inspirovalo začít právě terasami.

Nově vybavené venkovní prostory, které jsme společně zkolaudovali, lákají kolegy k obědovým dýchánkům, schůzkám na čerstvém vzduchu nebo ke grilovačkám. Velké terasy s nábytkem, barem a lehátky umožňují teambuildingy všeho druhu. Grily jsou volně k zapůjčení a s výhodnými nákupy na Kolonial.cz se vždy najde dobrý důvod na malou párty.

Jóga na čerstvém vzduchu

Venkovní prostory také využíváme k relaxačním cvičením. Každý týden probíhají lekce jógy a za krásného počasí si kolegové mohou protáhnout tělo přímo na terasách s výhledem na Prahu. Budova GEN se tak postupně mění v ZEN. A pokud zaprší, tak kolegům vhodně poslouží relax zóny s pohodlnými gauči, fotbálek, anebo designové phone boxy, kde se dá najít soukromí a klid.

Nově vybavené terasy • 

Reorganizací teras nekončíme. „Otevřeli jsme nové patro a zároveň chystáme reseating všech ostatních. Těšíme se i na realizaci projektu s architekty. Záleží nám na kvalitě a také na tom, jak to v Mall Group bude vypadat, proto jsme se v tomto případě svěřili do rukou odborníků. Máme v plánu začít podatelnou a recepcí, následovat budou zasedačky," prozradila Monika Baroušová.

Snažíme se, aby se kolegové cítili v Mall Group dobře, proto sázíme nejenom na pohodlí v kancelářích a společné aktivity, ale také na sportovní vyžití. Léto se zavděčilo hlavně cyklistům, z tohoto důvodu je u nás k dispozici kolárna, šatny a sprchy. Někteří z nás tak jezdí do práce jedině na kole! Ostatní zase využívají výhod karty Multisport a zamíří například do bazénu nebo posilovny.

Chcete i vy? Napište nám. Mall Group nabízí celou řadu pracovních příležitostí ve všech svých e-shopech. Stačí si jen vybrat.

 

Témata:
  léto, Mall Group, terasy