Neeejvětší Black Friday na Mall.cz: Jak vznikají akční nabídky? | Blog Mall.cz
Neeejvětší Black Friday na Mall.cz: Jak vznikají akční nabídky?

Neeejvětší Black Friday na Mall.cz: Jak vznikají akční nabídky?

Na MALL.cz jsme odstartovali jednu z nejsledovanějších kampaní roku “Neeejvětší Black Friday”. Od čtvrtka 26. října každých šest hodin představujeme novou nabídku zlevněných produktů z celého sortimentu obchodní galerie MALL.cz. Co je maloobchodní cena, jak ověřit, zda je sleva opravdu sleva nebo jak Black Friday probíhá? Na to vše odpovídá tento článek.  

Kde naleznete zlevněné zboží na MALL.cz? 

Vytvořili jsme speciální stránku s přehledem všech zvýhodněných produktů, které v rámci Neeejvětšího Black Friday na MALL.cz nabízíme. Každých šest hodin sem přidáváme nové produkty. Slevy na vybrané zboží mohou trvat různou dobu, od dvou dní až do několika týdnů, nebo do vyprodání zásob. Některé výrobky se mohou v akci objevit opakovaně.

Jak počítáme slevu? 

Všechny slevy na MALL.cz vznikají z doporučených maloobchodních cen nebo z cen stanovených při zavedení produktů do nabídky. Maloobchodní cena je hodnota zboží, kterou určuje jeho výrobce při uvedení výrobku na trh a často ji také uvádí na svých internetových stránkách. Pokud maloobchodní cena chybí, je její výše stanovena podle aktuální nabídky na trhu. Tento způsob výpočtu, kdy cenu určuje tzv. trh, používají všechny obchody a je zcela běžný. Například tedy sušičku Beko model DPS 7405, jejíž doporučená maloobchodní cena je 16 190 Kč, nabízíme v rámci kampaně Black Friday k zakoupení o 44% levněji, její zvýhodněná cena je 8 999 Kč.

Chceme našim zákazníkům přinášet skutečně akční nabídky, proto také sledujeme aktuální situaci na trhu. Pokud u nějakého produktu zjistíme, že se na trhu nabízí za nižší cenu, můžeme zareagovat a cenu upravit.

Proč Neeejvětší Black Friday?

Nabídnout tu nejširší nabídku napříč všemi kategoriemi tak, aby si vybral opravdu každý, znamená ve výsledku obrovské množství slev na jednom místě a v jednu chvíli. Abychom udrželi slevy pod kontrolou, musí být jejich výpočet přesný a rychlý. Proto nám s tím pomáhají roboti, přičemž nevynecháváme ani jejich ruční kontrolu. Abychom měli úplnou jistotu, že zákazníkům přinášíme opravdu výhodné nabídky, chceme na hlídání slev spolupracovat. 

Výrobky, jejichž zvýhodněnou nabídku chtějí lidé prověřit, mohou adresovat do schránky skutecnasleva@mall.cz. Zde konkrétní produkt zkontrolujeme a dáme zpátky vědět o výsledku. V případě, že nám zákazník pomůže odhalit chybu, získá slevový poukaz v hodnotě 200 Kč. 

Proč všechny dárky vyřešit na MALL.cz? 

Namísto toho, abychom akční nabídky soustředili do jediného víkendu, během kterého všechny obchody doslova praskají ve švech, rozložili jsme akci na více týdnů. Díky tomu má každý zákazník dostatek času pořídit všechny dárky pro své blízké. Naším cílem je představit nejširší nabídku na trhu tak, aby na jednom místě každý našel vše, co potřebuje a nakoupil všechny dárky co nejvýhodněji. U jednotlivých produktů se může stát, že stejně výhodná nabídka existuje i jinde. Na MALL.cz ale zákazníci získají víc, než jen nejvýhodnější ceny.

Vedle tradičních a oblíbených služeb, jako jsou kreditní karta MALL.cz, prodloužené otevírací doby výdejen či dárkové certifikáty, jsme nachystali další novinky. Například v případě, kdy darující „sáhne vedle“, nabízíme garanci bezstarostného vrácení nákupu až do poloviny ledna, nebo možnost platby prostřednictvím platby MALL Pay s odkladem o 14 dnů.

Více informací najdete na www.mall.cz/vanoce 

Témata:
  MALL.cz, Black Friday, Slevy