MALL Pay: odložená platba až o 50 dní | Blog Mall.cz

Nakoupíte teď, zaplatíte pak. S MALL Pay až do částky 50 000 Kč.

Nutně potřebujete novou aktovku pro školáka nebo ledničku, ale nemáte zrovna peníze, do výplaty je daleko a půjčku si brát nechcete. Pomůže vám s tím MALL Pay. Zboží nakoupíte teď, ale zaplatíte ho až do 20. dne následujícího měsíce. Takto si s námi bezúročně „půjčíte“ až 50 000 Kč, skipnete starosti při nakupování a nakoupíte na více než 100 českých e-shopech.

Až 50denní odklad platby

Odložená platba není v českých e-shopech nic nového, my ji však výrazně vylepšujeme. Jestliže zboží objednáte první den v měsíci a zaplatíte za něj v nejzazší termín, tedy 20. den měsíce následujícího, odložíte si platbu o 50 dní – a přesto nezaplatíte ani korunu navíc.

V MALL.CZ jsme navíc chtěli, aby vám odložená platba opravdu vytrhla trn z paty. Proto jsme navýšili limit celkové částky na 50 000 Kč, abyste se nemuseli omezovat rozpočtem – a nekupovali třeba levnější neúsporné výrobky, které by vás potom vyšly zbytečně draho v nákladech za provoz. Odloženou platbu MALL Pay využijete ve více než 100 českých e-shopech.

Nákup bez stresu a starostí

MALL Pay ale není jenom bezúročný odklad platby – usnadňuje nakupování jako takové. Při objednávání zboží například nemusíte nikde zadávat číslo platební karty ani řešit, zda u sebe máte dostatek hotovosti při přebírání balíčku na dobírku. Jednoduše skipnete (přeskočíte) všechny starosti s on-line nakupováním.

Někteří lidé na e-shopech nenakupují, protože jim vadí, že si zboží nemohou předem osahat. S MALL Pay prostě zboží objednáte a pokud se vám nelíbí, tak ho zase jednoduše vrátíte. Aniž byste v nákupu utopili svoje peníze a pak čekali, až vám je obchodník vrátí.

Pro náročné máme i platební kartu

Odklad platby na e-shopech o 50 dní až do výše 50 000 Kč nabízíme zdarma. Pro ty nejnáročnější z vás ale máme také placené účty, u kterých navíc

  • dostanete platební kartu, abyste službu využili i v kamenných obchodech,
  • máte možnost zaplatit jen část a zbytek až za měsíc či později,
  • získáte služby hodinového manžela 2× ročně zdarma,
  • máte dopravu zboží na výdejny zdarma,
  • nebo dostanete přístup k databázi spotřebitelských testů.

Ceny za tyto prémiové účty jsme přitom nastavili hodně férově – zaplatíte za ně 39 Kč, respektive 89 Kč měsíčně.

Kompletní přehled účtů MALL Pay. • 

Pokud chcete MALL Pay vyzkoušet, udělejte to na této stránce. Přejeme, ať vás nakupování baví. 

A aby vám nic neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích – jsme na Facebooku, Instagramu i na YouTube.