Jak jsme s Mall Group odstartovali léto | Blog Mall.cz

Jak jsme s Mall Group odstartovali léto

Mall Group už dávno nepatří mezi společnosti, kterým by se celofiremní akce či teambuildingy organizovaly snadno. Jsme prostě už příliš velcí a je nás opravdu hodně.

To ale neznamená, že se o něco podobného alespoň sem tam nepokusíme. Prodloužené teplé letní dny přímo vybízely k tomu, abychom zkusili překonat sami sebe a udělali něco navíc pro náš početný tým a své kolegy.

A proto jsme se před tím, než se většina z nás rozprchne na dovolenou, rozhodli zorganizovat "malou" a neoficiální oslavu toho, co se nám za poslední dobu podařilo. Chtěli jsme prostě tak trochu vypnout hlavu před tím vším, co nás v průběhu léta čeká. Podívejte se, jak se nám to vlastně povedlo.

Najít vhodné místo pro tak velký počet lidí a vymyslet program, který by bavil všechny, věru není jednoduchý úkol. Nakonec jsme si ale potvrdili, že příjemné počasí, hudba, občerstvení, a hlavně znamenitá společnost k dobré náladě úplně stačí.

Zůstali jsme věrni Holešovicím a před začátkem prázdnin se setkali ve Stromovce, v Tiskárně na vzduchu. Byli jsme mile překvapeni skvělým jídlem pro vegany i masožravce a nekonečnou zásobou vychlazeného piva. Jsme rádi, že se nám podařilo se v takovém počtu setkat a zjistit, kolik toho máme společného i mimo kancelář.

Dobrý kolektiv je podle nás pro pracovní morálku často důležitější než moderní nábytek a nejnovější technologie. Pokud je člověk obklopen milými lidmi, může se těšit do práce třeba i v pondělí ráno ;)

A co vy? Těšíte se do práce? Alespoň sem tam? Pokud máte někdy pochybnosti o tom, zda jste přece jen na tom správném místě, napište nám. I když je nás hodně, záleží nám na maximální spokojenosti každého z vás.