E-commerce má toho hodně před sebou. Chci být u toho a užít si to, říká Igor Matejov, nový šéf pro Commercial | Blog Mall.cz

E-commerce má toho hodně před sebou. Chci být u toho a užít si to, říká Igor Matejov, nový šéf pro Commercial

 

Jednou z klíčových změn v Mall Group je spojení obchodu, marketingu a zákaznické péče do oddělení Commercial. Jeho vedení se ujal Igor Matejov, jenž má s komerčními transformacemi několikaleté zkušenosti. V MG chce zvýšit klientskou spokojenost prostřednictvím 360° pohledu na zákazníka.


Mall Group během loňského roku překonala obrat 17 mld. korun, zavedla řadu nových služeb a změn. Mezi hlavní inovace v oblasti zákaznického servisu a logistiky patří služba expresního doručení MALL.cz až k zákazníkovi a ve velkých městech i doručení v den objednání.

Nyní Mall Group přichází s trochu jinou inovací, a to ve firemní strategii. Spojení obchodu, marketingu a zákaznické péče v jedno oddělení má přinést komplexnější pohled na zákazníka a jeho potřeby. Realizací této nové strategie byl pověřen Igor Matejov.

Igor Matejov šéf oddělení Commercial • 

Igor Matejov je původem ze Slovenska, ale většinu své pracovní kariéry strávil mimo domov. Má za sebou desetileté zkušenosti na seniorních manažerských pozicích, například z polského T-Mobilu, kde strávil čtyři roky jako COO a člen nejvyššího vedení. Své bohaté zkušenosti s transformací obchodní strategie a vnitřního fungování firmy chce přinést i do světa e-commerce.

„Sektor e-commerce je podle mě stále ještě na začátku a všichni stále zkoumají, jak se bude vyvíjet. Protože má před sebou obrovskou dynamiku a růst, je dobré být při tom a trochu si to užít," přijímá výzvu v Mall Group Igor. „Věřím, že když má člověk v sobě chuť a energii, všechno se může naučit a zvládnout. Jen je třeba být dynamický a reagovat,“ dodává.

Igor Matejov přichází s bohatými zkušenostmi z bysnysu • 

Spolupráci s Mall Group Igor zahájil už v loňském roce, když se jako senior adviser ve společnosti McKinsey podílel na návrzích transformačních iniciativ. Igor do MG přichází nejen s bohatými zkušenostmi z byznysu, ale také s energií a chutí vytvořit něco nového a ještě lepšího. Rád za sebou vidí výsledky, které přinášejí pozitivní emoce. „Na byznyse mě baví práce s lidmi, většinou je to kreativní práce, kde vyhrávají nové myšlenky. Baví mě ten pocit, když člověk něco udělá a vidí za sebou výsledek, který je možná ještě lepší, než očekával.“

Držte s námi Igorovi palce, ať takového výsledku na nové pozici, která je nepochybně velkou výzvou, dosáhne. My v Mall Group věříme, že to bude stát za to.