Black Friday na MALL.CZ už odstartoval: Jak tvoříme akční nabídky? | Blog Mall.cz
Black Friday na MALL.CZ už odstartoval: Jak tvoříme akční nabídky?

Black Friday na MALL.CZ už odstartoval: Jak tvoříme akční nabídky?

Symbol Vánoc MALL.CZ kapřice Libuška vyplula do světa už v polovině září. Nyní chce k našim zákazníkům promluvit i v rámci kampaně Black Friday, aby se připomněla, že pokud toužíte prožít Vánoce opravdu v klidu, je dobré začít včas. Proto jsme pro vás akci spustili dříve než obvykle. Kde najdete nabídku zlevněných produktů a jak vznikají slevy v Black Friday? To se dočtete v následujícím článku.

Kde naleznete akční nabídky na MALL.CZ?

Abyste měli vše přehledně na jednom místě, vytvořili jsme pro vás  speciální stránku s nabídkou všech zvýhodněných produktů se slevami až 80 procent, které v rámci Black Friday na MALL.CZ nabízíme. 

Jak dlouho Black Friday potrvá?

Akční nabídka v rámci kampaně Black Friday na MALL.CZ netrvá jen jeden den, ale rovnou několik týdnů. Slevové akce na vybrané zboží mohou trvat různou dobu. Některé jsou časově omezené na několik hodin, jiné budou v nabídce delší dobu až pár dnů či týdnů, nebo do vyprodání zásob. Různé produkty se mohou v nabídce objevit i opakovaně. Každý den navíc přidáváme další nové výrazně zlevněné zboží.

Jak počítáme slevu? 

Všechny slevy na MALL.CZ vznikají z doporučených maloobchodních cen nebo z cen stanovených při zavedení produktů do nabídky. Maloobchodní cena je hodnota zboží, kterou určuje jeho výrobce při uvedení výrobku na trh a často ji také uvádí na svých internetových stránkách. Pokud maloobchodní cena chybí, je její výše stanovena podle aktuální nabídky na trhu. Tento způsob výpočtu, kdy cenu určuje tzv. trh, používají všechny obchody a je zcela běžný. Například tedy elektrický sporák MORA model C 512 BW, jehož doporučená maloobchodní cena je 7 590 Kč, nabízíme v rámci kampaně Black Friday k zakoupení o 21 % levněji, jeho zvýhodněná cena je 5 990 Kč. 

Chceme našim zákazníkům přinášet skutečně akční nabídky, proto také sledujeme aktuální situaci na trhu. Pokud u nějakého produktu zjistíme, že se na trhu nabízí za nižší cenu, můžeme zareagovat a cenu upravit.

Proč jsme spustili kampaň Black Friday už teď?

Pro Čechy jsou Vánoce o rodině, odpočinku, tradicích a také dobrém jídle a pití. Realita bývá často ale velmi odlišná, lidé jsou nervózní a vadí jim všudypřítomný stres. Proto jsme na MALL.CZ akci spustili již nyní, aby měli naši zákazníci možnost nakoupit výhodně a včas.

„Třetině Čechů na Vánocích vadí hlavně všudypřítomný stres a obavy, zda se všechno stihne, nákup dárků na poslední chvíli nevyjímaje,“ říká Olda Bajer, CEO skupiny Mall, a dodává: „Dárky pro své blízké přitom můžeme pořídit v klidu, ještě před vypuknutím toho opravdového vánočního šílenství, a navíc to může být i výhodně.“ Namísto toho, abychom akční nabídky soustředili do jediného víkendu, během kterého obchody praskají ve švech, rozložili jsme akci také na více týdnů, aby měl opravdu každý dostatek času na nákup. 

Proč všechny dárky vyřešit na MALL.CZ? 

U jednotlivých produktů se může stát, že stejně výhodná nabídka existuje i jinde. Na MALL.CZ ale zákazníci získají víc než jen nejvýhodnější ceny. Své objednávky si můžete vyzvednout ještě v den objednání na jednom z více než 500 výdejních míst. Do konce října navíc při platbě kartou Visa získáte za jakýkoliv nákup také slevovou knížku v celkové hodnotě 50 tisíc korun na oblíbené produkty.

Témata:
  MALL.CZ, Black Friday