Přijďte za námi na jarmark a odneste si některý z našich 55 tipů na vánoční dárky | Blog Mall.cz

Přijďte za námi na jarmark a odneste si některý z našich 55 tipů na vánoční dárky

V MALL.CZ nám záleží na tom, abychom vám i vašim blízkým pomohli splnit všechna vánoční přání a aby vaše vánoční nákupy byly bez stresu a v pohodě. Právě proto jsme se rozhodli, jako jeden z partnerů, zapojit do vánočního jarmarku Blesku v obchodním domě Kotva přímo v centru Prahy, kde vám můžeme být ještě více na blízku. Co na jarmarku všechno pořídíte, jaký program na vás čeká a do kdy nás můžete navštívit?  

MALL.CZ stánek s nabídkou TOP 50 dárkových hitů 

Vánoční jarmark nebude jen o klobáse, svařáku a vánočních ozdobách. Kromě nabídky bohatého doprovodného programu a kreativních workshopů pořídíte originální řemeslné výrobky ve 28 stáncích, které během tří týdnů postupně představí až stovka prodejců z celého Česka. A protože jsme tento rok partnerem akce, nebude chybět ani speciální MALL.CZ stánek, kde můžete vybírat z TOP 50 vánočních dárkových tipů napříč celým sortimentem včetně vánočních dekorací. V naší nabídce naleznete například fototiskárny, mobilní telefony, dárkové sady, kávovary, vybavení do domácnosti nebo hračky pro děti a oblečení.  

Zastavit se můžete každý den 

Jarmark startuje v pátek 29. listopadu 2019 a potrvá až do neděle 22. prosince 2019. Vstup na akci je zdarma a otevřeno bude každý den od pondělí do neděle od 9:00 do 20:00 hodin. Během třech týdnů tak budete mít skvělou příležitost se za námi zastavit, prohlédnout si a vybrat z oblíbených produktů ten pravý dárek pro vaše blízké.  

Vánoční jarmark Blesku • 

Program doplní MALL.TV 

Vánoční atmosféru dokreslí pestrý doprovodný program pro děti i dospělé. Čekají na vás vánoční dětské dílničky, divadélko, betlém a workshopy, to vše s atmosférou staročeské vesničky. K nabitému programu se připojí také MALL.TV. Adam Gebrian provede ve třech dnech návštěvníky po obchodním domě Kotva, na scéně se objeví Luďek Staňek a soutěživou náladu rozpoutá oblíbené Vyhraj.to s Tomášem Zástěrou. Máte se na co těšit! 

Nezapomeňte na Ježíškovu poštovní schránku 

Kromě zážitků připraví kouzelné městečko i něco, co jinde zaručeně nenajdete. Ježíškovu poštovní schránku! Do ní poputují dopisy, které můžete společně se svými ratolestmi napsat přímo na místě. Tak neváhejte a přijďte zažít kouzelnou vánoční atmosféru. Bližší informace o akci naleznete na webu.