Na MALL nově i přes BaseLinker | Blog Mall.cz

Na MALL nově i přes BaseLinker

Populární e-commerce integrátor BaseLinker, který umí snadno a rychle napojit e-shopy na největší online tržiště, přichází do Česka a na Slovensko. BaseLinker se tak stává dalším z nástrojů, díky kterému se snadno dostanete na MALL a přímo v jeho rozhraní budete moci zalistovat zboží i odbavovat objednávky zákazníků. Z BaseLinkeru lze navíc své zboží vystavit i na další online tržiště včetně polského Allegra či Amazonu.

Nové integrační řešení BaseLinker je pro vás vhodné zejména tehdy, pokud chcete začít prodávat na MALLu a hledáte nejsnazší možnou cestu. BaseLinker ale ocení i ti, kteří již na tržišti prodávají, ale nejsou plně spokojeni se svou stávající formou napojení. BaseLinker umožňuje v jednom přehledném rozhraní zboží zalistovat, odbavit objednávky a také třeba zajistit dopravu skrze MALL Delivery a vytisknout potřebné přepravní štítky.

Zájemci o prodej na MALLu mají dnes řadu možností, jak se na největší české online tržiště napojit. Nejmenší obchodníci mají možnost využít manuální napojení a své produkty a objednávky ručně spravovat přímo v přehledném rozhraní MALL Partner. Možné je také napojení přes XML feedy, jako je populární Heureka Feed, skrze vlastní e-shopová řešení, jako je Shoptet či FastCentrik či WooCommerce, a největší obchodníci se napojují přes API. BaseLinker je tedy další možností, jejíž výhodou je primárně možnost vše spravovat na jednom místě a skrze přehledné rozhraní BaseLinkeru obsloužit prodeje napříč všemi svými online kanály. 

BaseLinker – integrace • 

Pro e-shopy prodávající na MALLu má BaseLinker připravenou speciální promo akci, v rámci které získáte prvních 6 měsíců služby zdarma s neomezeným přístupem ke všem existujícím a novým integracím. Službu si tak budete moci bez obav a bez závazků vyzkoušet a sami posoudit, zda splňuje vaše představy. Velmi prozákaznicky má BaseLinker cenovou politiku nastavenou i po uplynutí zkušebního přístupu. Plná verze služby je zpopatněna paušální měsíční platbou začínající již na 199 korunách.

Proč prodávat na MALLu?

MALL Partner je největší české online tržiště, na kterém prodává již více než 2 500 obchodníků. Díky silné značce MALLu můžete oslovit miliony nových zákazníků doma i na dalších evropských trzích, kde MALL působí. V rámci prodeje na tržišti získáváte přístup k silné e-commerce infrastruktuře MALLu včetně kvalitní dopravy MALL Delivery, husté sítě výdejních míst, špičkové zákaznické péče či marketingové pomoci. Zákazníci mají díky nabídce partnerů možnost nakupovat z tisíců e-shopů v přehledném uživatelském prostředí, které dobře znají, a zboží pořídit s těmi nejlepšími službami na trhu a za jediné poštovné.

BaseLinker – Setup • 

Témata:
  MALL Partner