MALL Financing: růstový kapitál pro e-shopy na pár kliknutí, nyní s bonusem 500 Kč | Blog Mall.cz

MALL Financing: růstový kapitál pro e-shopy na pár kliknutí, nyní s bonusem 500 Kč

Mezi nejpalčivější problémy e-shopů patří především nedostatek růstových financí. Ať už jde o peníze potřebné k nákupu skladových zásob, expanzi do zahraničí nebo výdaje spojené s marketingem. Právě pro tato nelehká období je tu pro obchodníky služba MALL Financing vytvořená ve spolupráci s fintech službou Lemonero. Ta přináší financování postavené na reálné výkonnosti daného e-shopu, tedy možnost získat investiční kapitál do pár minut, plně online a bez zbytečného papírování. Na únor si navíc Lemonero pro partnery připravilo akci, v rámci které e-shopaři, kteří si aktivují doplněk Lemonero, získají pětistovku na svůj účet!


MALL Financing • 

Hlavní výhodou služby MALL Financing je především to, že Lemonero nepožaduje po e-shopech nespočet účetních výkazů z jeho dosavadního fungování jako je tomu v případě klasických úvěrů. Žádost o růstové financování je možné zvládnout plně online a během několika minut. Finance mohou obchodníci vidět na svých účtech ještě v tentýž den. Uspět v konkurenčním světě e-commerce je tak pro obchodníky prodávající na tržišti MALLu zase o něco snazší.

Pro koho je MALL Financing vhodný? 

Služba je přínosná primárně pro e-shopy, které nedokáže běžná banka obsloužit. Banky pro e-shopaře nemají připravený vhodný produkt, nemají přístup k potřebným datům o provozu e-shopu a zároveň vyžadují více než roční historii obchodníka. Lemonero se naproti tomu na e-shopy přímo specializuje a disponuje jedinečným AI scoringem, který dokáže vyhodnotit výkonnost e-shopu a zprostředkovat mu takové financování, které si může bezpečně dovolit.

E-shopy si skrze MALL Financing mohou nechat pomoci také ve chvílích, kdy je potřeba jednorázově zainvestovat vyšší částku, a to v situacích, jakými jsou například velké marketingové akce. Pro mnoho obchodníků jsou totiž právě sezónní období jako Vánoce nebo Black Friday příležitostí pro výrazné zvýšení prodejů. Do propagace se tedy v tomto čase vyplatí investovat, protože vložené peníze se bohatě vrátí. 

Jan Laštůvka, CEO Lemonero • 

Jak celý proces probíhá? 

Začátkem procesu je jednoduchá registrace pomocí formuláře a následná aktivace doplňku Lemonero v administraci samotného e-shopu. Podporovanými platformami jsou v současnosti Shoptet, UPgates a Eshop-rychle.cz. Služba Lemonero pracuje s více zdroji dat v reálném čase, proto dokáže velmi přesně předpovědět budoucí vývoj e-shopu a nabídnout mu tak částku, kterou si může bezpečně dovolit. 

Každý obchodník si poté může dle vlastního uvážení zvolit výšku půjčky, jejíž splacení si následně rozloží do 3, 6 nebo 12 měsíců. Poté už jen do systému nahraje běžně identifikační dokumenty, které jsou potřeba k vytvoření smlouvy. Pomyslnou tečkou za celým procesem je podpis smlouvy, který probíhá také online, a to prostřednictvím služby DigiSign.

Celková výše takového úvěru může dosahovat až 1 mil. korun, a to s úrokem pouhých 0,99% měsíčně, bez nutnosti čímkoliv ručit. Samozřejmostí je také možnost splacení úvěru zdarma včetně odpuštění úroků. Svou půjčku mohou obchodníci spravovat jednoduše online kdykoliv a odkudkoliv. 

Nyní navíc každou nově příchozí instalaci doplňku Lemonero odměňujeme bonusem ve výši 500 Kč přímo na účet e-shopu. Stačí se pouze prokliknout na registrační formulář přes tlačítko „Získat 500 Kč zdarma“ a poté si už jen doplněk nezávazně nainstalovat. E-shop tak odměnu získá snadno během chvilky. 

Růstové financování MALL Financing je, vedle služeb jako MALL Delivery nebo možnosti kompletního outsourcingu logistiky se společností Mailstep, dalším krokem k vybudování komplexního ekosystému služeb, který našim obchodníkům pomáhá poskytovat ještě lepší zákaznický servis, rychleji růst a prosadit se v dynamicky rostoucí e-commerce. Tak proč nezačít prodávat na MALLu ještě dnes?