Grilovačka, volejbal i šlapadla. Opustili jsme kanceláře a naladili se na letní vlnu | Blog Mall.cz

Grilovačka, volejbal i šlapadla. Opustili jsme kanceláře a naladili se na letní vlnu

Jídlo, hudba, tanec a nějaký ten drink, to s jistotou sblíží kolegy napříč všemi odděleními. Teambuildingy jsou důležitou součástí naší firemní kultury a aspoň jednou do roka pořádáme velkou sešlost pro celou skupinu Mall Group.

Neustále rosteme a vměstnat nás všechny na jedno místo je výzva, které se opět úspěšně chopil tým PR & Komunikace. "Za pořádáním takové akce je spousta práce, jsme proto rádi, že se nás schází čím dál víc," prozradila Petra Fabianová, specialistka komunikace. Letos jsme se vzdali naší oblíbené Stromovky a dali šanci novému prostředí. Žluté lázně se jevily jako ideální místo, kde si každý přijde na své. Nakonec se potvrdilo, že na pláži u Vltavy to popracovní vychlazené pivko nabírá zase úplně jiný rozměr.

 

V podvečer se otevřely brány k písečné pláži spojené s krytým prostorem Cool Hunters a letní idylka mohla začít. Atmosféru grilovačky skvěle doplnilo slunečné počasí, a tak jsme bez váhání obsadili venkovní posezení a relaxovali v pohodlných sedacích vacích. „Potkat se se známými kolegy na sluníčku s nohami zabořenými do písku je za mě určitě lepší než se jen zdravit na chodbách mezi kancelářemi,“ hodnotil akci Michal Kudělka, náš marketingový specialista.

 

Žluté lázně 2018 • 

Spousta z nás využila také možnosti aktivního odpočinku. Jedna parta zabrala pingpongové stoly, jiná vybírala podání při beach volejbalu. Své příznivce si našel i spikeball. No a co by to bylo za párty u Vltavy, kdybychom si nepůjčili šlapadla. Například Pavla Samcová, Executive and Office Assistant, stihla za večer vyplout na šlapadle i zahrát si několik setů v plážovém volejbalu.

Absolutně jsem se odreagovala, člověk úplně zapomene, že je v Praze. Díky této akci jsem se setkala se s kolegy z jiného oddělení a poznala další. Například volejbal jsem hrála s lidmi z Vivantisu, back office a IT,“ dodala nadšeně Pavla.

Žluté lázně 2018 • 

Žluté lázně 2018 • 

Čím ještě byla letošní akce jiná? Oživil ji vstup scénáristy Luďka Staňka a dalších, kteří jsou součástí týmu Mall TV. Večer nám zpestřili krátkým promítáním prvních ukázek ze své tvorby. Setkání jsme využili také k vyhlášení naší interní soutěže o pobyt na Mezinárodním filmovém festivale Karlovy Vary.

Luděk Staněk ve Žlutých lázních • 

Sešli jsme sev hojném počtu a složení bylo opravdu rozmanité. Měli jsme možnost potkat jak kolegy z prodejen MALL.cz, tak i členy boardu včetně CEO Mall Group Jakuba Havrlanta. Přidali se i spolupracovníci z ostatních vertikál, jako je například Košík.cz nebo Vivantis. Domů nikdo nespěchal, nechyběl nám totiž ani DJ, který věděl, co zahrát, aby teambuilding pokračoval na tanečním parketu.

Už teď jsme zvědaví, kde přivítáme léto za rok. A jak to máte vy? Účastníte se také firemních akcí?