CZC.cz slaví 20 let své existence | Blog Mall.cz

CZC.cz slaví 20 let své existence

Věděli jste, že CZC.cz je na trhu již 20 let? Právě tento rok slaví jubileum a není to jediný důvod k oslavě. Velkým úspěchem jsou pro CZC.cz i rekordní výsledky za minulý fiskální rok. Během něj se našim kolegům podařilo odeslat přes milion zásilek a zvýšit obrat o téměř 20 %.

Být teenagerem je krásné, ale někdy to období skončit prostě musí. Naši kolegové z CZC.cz to naštěstí berou sportovně a nadšeně oslavují úspěchy, kterých CZC.cz za dobu 20leté existence dosáhlo. „Rekordních výsledků jsme v loňském roce nabyli hlavně díky prodeji notebooků, televizí a mobilů, kterých se prodalo až 300 denně a patří tak mezi tahouny růstu. Loni se k úspěchu přidaly ještě herní konzole a grafické karty,“ komentuje růst za minulý fiskální rok obchodní ředitel CZC.cz Tomáš Pilský.

Na začátku CZC.cz vydávalo zboží ze sklepa, teď má 72 poboček po celé republice. Polovinu z nich si můžete splést i s vlastním obývákem, protože je GEEKové loni přestavěli do útulnějšího konceptu, aby se zákazníci cítili jako doma.

Vymazlená pobočka CZC.cz v Nových Butovicích • 

O tom, že CZC.cz je populární ve světě internetu svědčí i sociální index z Tyinternety.cz, kde je druhou nejdiskutovanější značkou na českém internetu. Za sebou naši GEEKové nechávají i automobilku Škoda nebo Karla Gotta.

„Dvouciferné tempo růstu si držíme už sedmý rok v řadě za sebou, zatímco celý online trh se spotřební elektronikou má výrazně pomalejší dynamiku,“ hodnotí výsledky generální ředitelka CZC.cz Jitka Dvořáková. A snad právě proto se všechny tyto povzbudivé výsledky a hlavně také 20. výročí úspěšného působení na českém trhu CZC.cz rozhodlo řádně oslavit.

Kolegové z CZC.cz si oslavu naplno užívali • 

Oslavy, které proběhly v rámci firmy byly velkolepé. Konala se skvělá párty a zaměstnanci byli obdarováni parádními firemními předměty k výročí firmy. CZC.cz se však rozhodlo slavit i se svými zákazníky. V nové kampani, která oslavuje CZC.cz jako dvojku na trhu, od středy 23. 5. 2018 po dobu sedmi následujících týdnů nabízí zákazníkům kódy na 20 % slevu na nákup desítek nejprodávanějších produktů.

Dárkové předměty pro zaměstnance firmy • 

Máte-li chuť si přečíst o tom, co všechno se CZC.cz během své 20leté existence podařilo a co všechno firma zažila, určitě nahlédněte do přiložené infografiky, která celou historii úspěšného e-shopu vtipně zobrazuje.

Infografika zobrazující historii CZC.cz v datech •