BigBrands i Proděti jsme přestěhovali na MALL.CZ a spustili tak největší nákupní svět s dětským zbožím | Blog Mall.cz

BigBrands i Proděti jsme přestěhovali na MALL.CZ a spustili tak největší nákupní svět s dětským zbožím

V druhé polovině července se síly našich vývojářů i dalších kolegů upínaly k velkému kroku, migraci dvou našich značek. Dosud samostatné e-shopy Proděti.cz (na Slovensku Bambino.sk) a BigBrands se staly v ČR i na Slovensku součástí nákupní galerie MALL.CZ, kde zároveň vznikly zákaznické kluby pro oba brandy.  Tímto způsobem se nám podařilo rozšířit produktovou nabídku nákupní galerie MALL v Česku a na Slovensku.

Zákaznické kluby nabízí členům širokou škálu benefitů jako jsou sleva na první nákup, doprava zdarma, prodloužená doba pro vrácení zakoupeného zboží nebo odložení platby prostřednictvím MALL Pay až o 30 dní. Všechny oblíbené produkty, na které byli zákazníci zmíněných dvou e-shopů zvyklí, přitom zůstaly zachovány. Členství v klubech je zdarma a zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím svého účtu na MALL.CZ, nebo se registrovat. Bezprostředně poté obdrží přístup ke všem benefitům.

Členské výhody MALL klubu Pro děti • 

A proč se tak stalo? „Chceme zákazníkům umožnit, aby vše, co potřebují, nakoupili snadno a rychle na jednom místě. Proto vznikl největší dětský svět na českém i slovenském internetu. Zároveň jsme integrovali také oblíbenou platformu Bigbrands do rozšířené kategorie MALL Móda,“ komentuje změnu Tomáš Punar, Commercial Marketing Director v MALL Group.

Vznikly zákaznické kluby obou značek MALL klub Pro děti a MALL klub BigBrands • 

Přechod a sloučení webů nebyla jednoduchá záležitost. Celá akce vyžadovala usilovnou práci několika týmů, plánování, ladění a monitoring měsíce dopředu. Naši vývojáři museli změny testovat a provádět po malých kouscích. Díky jejich výborné práci se nakonec podařilo vyladit všechny nedostatky a zahájit samotné stěhování přesně podle plánu. Palec nahoru všem, kdo se na akci podíleli. 

MALL Dětský svět

Česko: https://www.mall.cz/pro-deti
Slovensko: https://www.mall.sk/pre-deti 

MALL Móda

Česko: https://www.mall.cz/moda
Slovensko: https://www.mall.sk/moda