Sportujte stylově s Under Armour | Blog Mall.cz

Sportujte stylově s Under Armour

Dali jste si novoroční předsevzetí, nebo sportujete pravidelně? Důležité je se na sport pohodlně obléknout, aby vás nic netlačilo, neškrtilo, nebyla vám zima ani příliš horko.

Konec zpoceným trikům

V 1996 si tehdy 23letý hráč amerického fotbalu Kevin Plank řekl, že již nechce neustále vyměňovat zpocené triko, které nosil pod dresem. Vyvinul tak první prototyp jeho kompresního funkčního trika, které odvádělo nepříjemný pot, místo aby jej nasávalo.

Stále populárnější oblečení americké značky Under Armour, se vyznačuje extrémně kvalitními materiály, použitými technologiemi a skvěle padnoucím střihem. Oblečení vhodné pro sportovní využití a běžné nošení.

Ideální do horka i chladu

V dnešní době Under Armour nabízí produkty z moderních, technicky vyspělých materiálů s vynikajícími vlastnostmi určené pro muže, ženy i mládež. Under Armour má komplexní systém dělení produktů, který je jasný a srozumitelný. Jedná se o kolekci HeatGear®, která je ideální, když je horko; ColdGear®, která je ideální, když je zima a AllSeasonGear® pro celoroční nošení.

Kdo nosí Under Armour

Mezi fanoušky této značky patří například i olympijský vítěz v pětiboji David Svoboda nebo jeho bratr - triatlonista - Tomáš Svoboda.

Ze zahraničních hvězd pak Dwayne Johnson - The ROCK.


Od hlavy až k patě

U funkčního trika to začalo, ale skončilo to mnohem dál. Pokud patříte mezi milovníky loga, které vykukuje zpod dresu například i Jaromíru Jágrovi, pak určitě víte, že s logem UA se vybavíte od hlavy až k patě, tedy od boty, přes kalhoty, trička až po čepice.

Prohlédnout trika Under Armour >>

Prohlédnout boty Under Armour >>

Prohlédnout šortky a tepláky Under Armour >>

Témata:
  zdraví, sport, móda