Nový školní rok, nový outfit | Blog Mall.cz

Nový školní rok, nový outfit

Už dávno to není jen o tom, kdo má víc „kůl“ batoh nebo aktovku. Nový školní rok bez nového oblečení? To by vám rodičové nemuselo projít. Pomozte vašim malým fintilkám a fintilům vykročit do školy pravou nohou. A ideálně v novém.

Jaké je vaše dítě? Řekněte to oblečením

Oblečením se prezentujeme. Ukazujeme, kdo jsme a jací jsme. Správná volba svršků je proto důležitá i u dětí. Než vyrazíte na nákupy, ujasněte si, jaké vaše dítko je a co o sobě chce říct svým spolužákům:

Se mnou se nudit nebudete

Je-li vaše dítko vždycky v partě, směje se, vypráví a baví celou skupinu, potřebuje oblečení, které křičí: „Zábava!”. Takové děti udávají trendy v celé třídě, takže byste si měli na výběru outfitu dát záležet.

Hledejte veselé barvy, potisky a odvážná trička, která doplňte méně bláznivými kraťasy nebo sukní. Dětské oblečení toho sice snese hodně, ale slaďte to celé do jedné barvy a rozhodně nezapomeňte na nápadité barevné boty. Ty tomu teprve dodají ten správný šmrnc.

 

Jasné barvy, bláznivá trička a odvážné kombinace – to je to pravé pro rozverné děti. • 

Mám jedničky a nestydím se za to

Škola jej baví a bere ji vážně, zvědavost mu nedá spát. První den školy se chce hlavně nastrojit a dobře uvést. Poznáváte v tom svého potomka?

Nešlápnete vedle s dětským oblečením ve světlých barvách. Pro kluky polokošile a béžové kraťasy, pro holky romantické šaty a sandály.

V dobře střižených šatech se holky budou cítit pohodlně, a přesto nastrojeně. Kluky není třeba svazovat sváteční košilí, stačí jen klasická bílá polokošile. • 

Nic neřeším

No jo, škola. Hm. Někteří školáci mají učení tak trošku na háku, hlavně žádný stres. Jestli by vaše ratolest raději běhala s partou venku a hledala místo pro bunkr, než seděla ve škole, myslete na jeho náturu i při oblékání.

Máte-li doma malého pohodáře, zvolte takové oblečení, které neurazí, ale nebude ani nijak vyčnívat. Při výběru dbejte hlavně na pohodlí – sportovnější kraťasy a tričko se vzory nebo potisky budou to pravé.

Nebojte se poslat děti na první den školy oblečené úplně normálně. Jako každý jiný den. Budou vám za to vděčné a nic tím nepokazíte. • 

Žiju sportem

Když už musím sedět v té škole a nemůžu jít na hřiště, vezmu si svoje oblíbené kecky. A ne – žádnou polokošili nebo šaty nechci, mami. Vždyť víš, že mě to škrtí. Jako byste slyšeli své děti?

Sportovní tenisky jsou základ. K tomu nějaké kraťasy a docela obyčejné tričko, které ale nesmí nikde škrábat nebo kousat. Takže pečlivě vybírejte materiály. Skvělá je třeba bavlna s trochou elastanu.

Sportovní oblečení je dobré nepřestřelit. Tepláky určitě nebudou to pravé ořechové. • 

A jaký outfit vyberete pro své dítě na nový školní rok vy? Napište nám do komentářů