Česká vlajka slaví 100 let! Pověste ji s námi do oken | Blog Mall.cz

Česká vlajka slaví 100 let! Pověste ji s námi do oken

V roce 1920 získalo tehdejší Československo svou vlajku. Současná již pouze česká vlajka dostala svou podobu podle návrhu Jaroslava Kursy. V dnešních dnech, o 100 let později, je zase možné prokázat, že jsme jeden národ a držíme při sobě. Kolem nás se dějí velké věci, tak pojďme dokázat, že my Češi držíme při sobě. Teď k tomu máme ideální příležitost. Česká vlajka slaví, pojďme ji tedy společně uctít jako symbol jednoty v těžkých časech.

V Itálii zpívají z oken. My na okna dáme českou vlajku. A nejen na okna. Protože podpora teď rozhoduje.

To, o co teď hrajeme, tohle utkání, je největší zápas největšího mistrovství, jaké jsme kdy hráli. Myslíme si, že můžeme mluvit za všechny kapitány, útočníky, obránce, střídačku, za první linii, za stát i za nás, druhou linii. Za každého z nás. Za ty, co nespí, dřou, potí krev, aby všechny rodiny měly co jíst, co pít. Aby se měly děti z čeho učit a s čím si hrát.

Tohle je zápas století a hrajeme ho všichni. Jeden tým. Jeden národ. Každý má svou roli, svůj post. Někdo v bráně, někdo v obraně, jiní útočí. Jsme v tom spolu. Spolu jsme dali všechno a všechny. Švédy, Němce, výběr SSSR, povodně.

První útočná linie odvádí skvělou práci, my jí kryjeme záda z druhé a každý přispívá, jak může. V tom je naše síla. Jako vždy to zvládneme. Jsme v tom spolu pod jednou vlajkou a tak jsme nejsilnější.

Tak pojďme uctít výročí české vlajky a zároveň ukázat, jak silní jsme dohromady. Vlajky do oken, vlajky na zrcátka. Na šálu, čepici, tváře, dveře a kamkoli, kam vás napadne. Foťte sdílejte, fanděte. Kdy jindy než teď?

Tak co? Vyvěsíte vlajku do okna s námi? Jdete do toho s námi? My do toho jdeme. Tak sdílejte i vy a hlavně nám pošlete fotku, video, story, cokoliv. JSME V TOM SPOLU #podjednouvlajkou. 

Česká vlajka slaví 100 let od svého vzniku • 

Jsme v tom spolu •