Doplňky dělají outfit | Blog Mall.cz

Doplňky dělají outfit

Pro někoho je móda zábava, pro druhého věda a někteří prostě nemají čas nad tím přemýšlet. Pro všechny je tu ale kategorie doplňků, která nadšence inspiruje, neznalým usnadní vytváření outfitů a zaneprázdněným zkrátí ranní oblékání na minutu.

Pro dokonalý outfit často stačí jen rafinované doplňky. • 

Jeden šátek udělá z toho nejjednoduššího oblečení stylový outfit a jeden pár bot toho o vás řekne víc zbytek vašeho oblečení. Doplňky mají tuto magickou moc. 

1) Nadšenci si hrají a neberou módu vážně

Pro módní nadšence v dnešní době v podstatě neexistují pravidla, kterých by se při vytváření svých outfitů drželi. Mixování vzorů a barev už dávno není tabu, naopak, módní kritici drží palce těm, kteří se nebojí vybočit z řady.

Lidé, kteří žijí módou, nemají vzorec, podle kterého kombinují doplňky. Fashion blázny zajímá kvalita, pestrost a rafinovanost. A jestli by se snad našlo jedno pravidlo: Všechno pasuje ke všemu a kabelky se rozhodně neladí podle bot.

Do doplňků se vyplatí investovat. Jednou za čas si pořiďte opravdu kvalitní kousek. • 

2) Móda není žádná věda

Pokud vám móda připadá jako složitý zašifrovaný problém držte se “pravidla jednoho kusu”, který mluví za vše. Nenechte se zaplavit a zdrtit množstvím módních informací a vyberte si jeden kus, do kterého stojí za to investovat.

Investujte do kvalitní módní obuvi. Brzy zjistíte, že boty vám udělají outfit. Nebojte se s obuví i trochu experimentovat. Tenisky k sukni a podpatky k roztrhaným džínům jsou naprosto přijatelné. Hlavní roli ale hrají boty.

3) Zájem by byl, ale čas ne…

Máte to stejně? Doplňky jsou pak pro vás výhrou v loterii. Výše zmíněné kabelky a boty a nebo třeba šátky šperky vám vyřeší ranní stresy.

Ranní dilema před skříní si může z časových důvodů dovolit málokdo. Zároveň nechceme házet módní flintu do žita. Naštěstí existujte geniální kombinace modrých džínů a bílého trika a nejlepší kamarádka nás všech – černá barva. Stačí stylový šátek a módní outfit je na světě.

Doplňky mohou podporovat vaši módní vášeň a rozhodně dokáží vyřešit mnoho vašich módních problémů. Vyberte si takové, které sednou přesně vám.