12 stylových dárků, které potěší paní učitelku na vysvědčení | Blog Mall.cz

12 stylových dárků, které potěší paní učitelku na vysvědčení

Školáci za chvíli vyrazí na cestu za vysvědčením, a proto je čas přibalit jim místo svačiny pěkný dárek pro paní učitelku. Máme pro vás tipy na originální i léty prověřené dárky, které obměkčí srdce i těch nejpřísnějších kantorek.

1. Květina

Klasika mezi dary pro učitelky, která nikdy nezklame. Ať už svou ratolest vyšlete pro vysvědčení s jednou kytičkou nebo celou kyticí, nešlápnete vedle. S plnou náručí květin se budou paní učitelky na konci předávání vysvědčení cítit jako filmové hvězdy.

2. Bonboniéra

Pokud si paní učitelka zrovna nehlídá štíhlou linii, bonboniéra, čokoláda či jiná sladkost ji určitě potěší. Bonboniéru navíc seženete za pár minut a můžete vybrat tvar, velikost i příchuť.

Při výběru bonboniéry věnujte pozornost také názvu. Ta s poděkováním udělá paní učitelce dvojnásobnou radost. • 

3. Káva

Práce učitelky je někdy pořádná dřina. Příprava materiálů, opravování písemek i samotné učení vyžaduje spoustu energie. Proto koupí kávy nesáhnete vedle. Můžete vybrat mletou kávu, ale neurazí ani rozpustná, kterou si paní učitelky snadno a rychle připraví v kabinetu.

4. Marmeláda

Sladkost, která dlouho vydrží a zpříjemní paní učitelce snídaně. Doporučujeme vybrat marmeládu v pěkné sklenici s pestrobarevnou etiketou a vyzdobit ji stužkou nebo nálepkou. Pokud doma vyrábíte domácí marmelády, máte body navíc.

5. Med

Med není zrovna ten druh chuťovky, které by měl člověk plnou skříň, a proto paní učitelku jistě potěší. Využije ho do čaje, při pečení nebo na pečivo. Stejně jako u marmelády doporučujeme sklenici pěkně vyzdobit.

Pořádně u medu zabezpečte víko, ať nejsou školák a paní učitelka polepení. • 

6. Sypaný čaj

Sypané čaje jsou jedinečnou příležitostí, jak paní učitelce ozvláštnit její každodenní šálek. Mají mnoho podob, chutí a vůní, a proto můžete vybrat ten, který podle vás paní učitelku nejlépe vystihuje

7. Dárkový poukaz

Poukazem do obchodu s oblečením nebo obuví jistě neprohloupíte, ale pokud víte o nějakém koníčku, který paní učitelka má, můžete na něj poukaz zaměřit. Napovědět vám může i předmět, který vyučuje. Pokud vybíráte dárek pro češtinářku, potěšíte ji třeba poukazem do knihkupectví.

8. Domácí moučník

O sladkostech už byla řeč, ale jejich osobnější variantou jsou domácí dobroty, například koláče, buchty nebo cukroví. Zabalte moučník do pěkné krabičky a nezapomeňte dítku připomenout, ať paní učitelce poví, že dobrotu připravovalo s vámi.

Jste-li pyšní na své kulinářské dovednosti, je moučník skvělou volbou. • 

9. Vonné svíčky

Další z populárních dárků, se kterým neuděláte chybu. Doporučujeme vybrat svíčky s ovocnou vůní, které má v oblibě většina lidí. Díky tomuto dárku paní učitelce osvěžíte a zútulníte kabinet.

10. Hrneček na kávu

Chcete-li paní učitelce zpříjemnit chvíle v kabinetu, vyberte pro ni ozdobný hrneček s pěkným potiskem. Existuje také spousta hrnečků s učitelskou tematikou, ze kterých si jistě vyberete. Nezapomeňte ho ale dobře zabalit, ať ho vaše ratolest po cestě do školy nerozbije.

11. Výtvarný dárek

Máte-li doma malého umělce či umělkyni, může paní učitelce dárek vlastnoručně vyrobit. Může jít o keramiku, obrázek na stěnu či vyšívanou dečku. Popřemýšlejte, co vaše ratolest umí a jaký dárek by z toho mohl vzniknout.

12. Víno

Nejen pány učitele, ale i paní učitelky potěšíte lahvinkou kvalitního vína. Mohou si ho otevřít třeba na oslavu konce školního roku nebo o prázdninách, kdy nemusí po večerech opravovat písemky.

S jakým dárkem posíláte dítko pro vysvědčení vy? Povězte nám to v komentářích.